4.9
Лікар Отоларинголог Зелена Олена Станіславівна на Doc.ua

Відгуки про лікаря Зелена Олена Станіславівна

Лікар першої категорії
25 років досвіду
Діти
Лікар-отоларинголог з досвідом роботи більше 25-ти років. Займається лікуванням запальних і інфекційних захворювань органів слуху, ротоглотки, носових і навколоносових пазух в гострій і хронічній формах. Здійснює терапію ларингіту, отиту, синуситу, тонзиліту, фарингіту, аденоїдита та інших ЛОР-патологій
Педіатр і Я, дитячий медичний центр
Консультація дитячого отоларинголога перед кріозагартовуванням 300 грн
ул. Маричанская, 9на карті
Голосіївськийм. Голосіївська
540 грн
МедиСentr «Доктор ЛОР/ЗІР/НЕРВ»
вул. Ломоносова 71-В (група приміщень 64-67)на карті
Голосіївськийм. Виставковий центр
600 грн
Попередній запис
Оберіть бажаний час прийому та чекайте підтвердження
Ср 22 Вересень Чт 23 Вересень Пт 24 Вересень
  • 14:30
  • 15:00
  • 15:30
Рейтинг
4.9
К-сть відгуків
156
Рекомендації
152
2
Рейтинг
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Звернетесь ви знову до лікаря?
Так Ні
Як Ви оцінюєте консультацію?
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про лікаря
156 Відгуки
Рекомендую
Катерина 24 Червень 2021
Лікар дуже уважна, надала гарну консультацію
Рекомендую
Олена 08 Грудень 2020
Лікар уважно вислухала, дала рекомендації, зауважень немає.
Рекомендую
Поліна 11 Серпень 2020
Все було дуже добре, на найвищому рівні. Я вдячна лікарю. Лікар мне порадувала, що я абсолютно здорова!
Рекомендую
Валентина 06 Серпень 2020
Лікарка дуже делікатна, висококваліфікований спеціаліст. Дуже задоволена роботою лікаря
Рекомендую
Марія 06 Серпень 2020
Була в Олени Станіславівни в донькою, 2р., дякую за чудову консультацію та огляд. Лікарка все розклала по поличкам, була уважна до дитини, дала якісні поради. Рекомендую!
Рекомендую
Глеб 17 Липень 2020
Все очень четко объяснила, назначил лекарства, сейчас лечимся. Уже помогает. Хороший доктор понравился.
Рекомендую
Світлана 03 Липень 2020
Лікарка все детально пояснила та розповіла по моїй проблемі. Задоволена візитом
Рекомендую
Алексей 14 Грудень 2018
Очень компетентный профессиональный врач. Был поставлен правильный диагноз, назначено эффективное лечение, что привело к быстрому выздоровлению. Рекомендую!
Не рекомендую
Виктория 04 Квітень 2020
Врач сказал, что с моей проблемой обращаться не к ней. Она мне показалась не совсем компетентной в своем вопросе. Потому что до этого, мне три врача, три терапевта направили к лору, и пульмонолог тоже. Но она не решила мой вопрос. Скорее всего, мне прийдется обратиться к другому доктору.
Рекомендую
Дмитро 12 Березень 2020
Лікар все подивився, дав рекомендації.
chevron_left 1 2 3 4
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 chevron_right

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ