Лікар Офтальмолог, Хірург-офтальмолог Яхніца Олена Ігорівна на Doc.ua

Відгуки про Яхніца Олена Ігорівна

Лікар має вищу категорію, діагностує і лікує офтальмологічні захворювання як у дітей, так і у дорослих: астигматизм, міопія, гіперметропія. Проводить хірургічне лікування косоокості, халязіона, папілом, невусів та ін. Виконує такі процедури, як: введення лікарських препаратів в капсулу халязіона, субкон'юнктивальні і парабульбарно ін'єкції. На окрему увагу заслуговує офтальмологічне супровід немовлят з перших днів
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 102 відгуки

Діана 18 Серпень 2025
Прийом пройшов комфортно, класно. Лікар знайшла підхід до дитини,  розказала що відбувається і  все пояснила щодо хвороби. Нас все влаштувало, залишились задоволені прийомом
Іван 10 Червень 2025
Діана 22 Травень 2025
Залишилась дуже задоволена візитом
Вікторія 03 Травень 2025
Приїхали раніше мене одразу прийняли всі чітко прописали нові окуляри прийомом задоволена
Інна 22 Квітень 2025
Мені все дуже сподобалося на візиті. Дякую.
Олена 22 Квітень 2025
Нам дуже все сподобалося на візиті.
Артур 27 Березень 2025
Святослав 13 Березень 2025
Лікарка дуже відкрита та щира людина. Все докладно пояснила, відкрила мені очі на що потрібно звернути увагу. Візит мені дуже сподобався
Віталій 08 Березень 2025
Візит пройшов добре, сподобалося відношення, надана консультація, я задоволений, дякую.
Володимир 06 Лютий 2025
Був дуже делікатний підхід до дитини. Олена Ігорівна ввічлива, все розповіла, пояснила зрозуміло. Ми задоволені візитом.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу