4.9

Відгуки про лікаря Самбірська Олена Іванівна

Лікар першої категорії
34 років досвіду
Дорослі
Діти
Олена Іванівна має значний досвід в терапії запальних, інфекційних захворювань ЛОР-органів. Займається промиванням лакун мигдалин, призначенням лікування при патологіях носа, горла, вуха.
Амеда на Софіївській Борщагівці (ЖК Софія)
ул. Южная, 7на карті
Святошинськийм. Святошин
540 грн
Онлайн - запис
Виберіть час прийому для запису онлайн
Сб 24 Липень Нд 25 Липень Пн 26 Липень
info_outlineНемає доступних слотів для запису
Рейтинг
4.9
К-сть відгуків
113
Рекомендації
99
2
Рейтинг
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Звернетесь ви знову до лікаря?
Так Ні
Як Ви оцінюєте консультацію?
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про лікаря
113 Відгуки
Рекомендую
Наталія 17 Березень 2021
Залишилась дуже задоволена, отримала корисну інформацію
Рекомендую
Марк 27 Лютий 2021
Врач мне понравился. Быстро все объяснил, понятно, четко
Рекомендую
Леонид 19 Червень 2020
Доктор меня приняла, хорошо со мной поговорила. Выписала лекарства. Все нормально. Сейчас занимаюсь лечением, купил лекарства.
Рекомендую
Богдан 12 Червень 2020
Лікар надав необхідну кваліфіковану допомогу.
Рекомендую
Мия 26 Травень 2020
Доктор человечная, понимающая и профессионал своем деле.
Рекомендую
Тетяна 03 Лютий 2020
Сподобалося відношення лікаря до пацієнта. Всі рекомендації вже допомагають. Прийомом задоволена.
Рекомендую
Адель 04 Січень 2020
Доктор мне не понравился. Я считаю, что доктор поставил неправильный диагноз. После приема дорогих лекарств мне стало еще хуже.
Рекомендую
Даниил 23 Грудень 2019
Я пришла к лору, попросила, что бы послушали ребенка. Мне сказали, что смотрят только верхние дыхательные пути. Но за такую суму приема, можно было и послушать ребенка!
Рекомендую
Роман 28 Листопад 2019
Доктор мне показалось очень хорошей и приятной. Она компетентна в своей сфере.
Рекомендую
Артем 01 Жовтень 2019
Очень довольны доктором! Я считаю, что она, очень профессиональна и внимательна. Прекрасный человек!
chevron_left 1 2 3 4
Показати ще 10 Відгукиautorenew
chevron_right

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ