Єгор Миколайович спеціалізується на лікуванні патологій сльозовивідних шляхів у дорослих і дітей і хірургічної реконструкції носослезного каналу. Доктор є власником патентів на методики лікування «Стентування носослізного каналу» і «Модифікація протезування носослізного каналу» і успішно проводить мікродренування, стентування та протезування слізного каналу. В Україні тільки в Медіцентр «Доктор ЛОР / ЗІР / НЕРВ» здійснюються унікальні спільні з офтальмологами і отоларингологами операції на носо-сльозних шляхах – мікродренування носослізних каналів з силіконовими імплантами під ендоскопічним контролем ЛОРа
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 67 відгуків
Тетяна 30 Жовтень 2024
Лікаря і клініку оцінюю на відмінно, дякую.
Лідя 02 Жовтень 2024
Лікар мені дуже сподобався, отзивчівий, все доступно пояснив, я задоволена.
Софія 28 Серпень 2024
Дуже професійний лікар, ми повністю задоволені прийомом
Віра 08 Серпень 2024
Мене все влаштувало, все швидко. зручно, я задоволена, зауважень не маю, дякую!
Марія 04 Липень 2024
Лікар мені дуже сподобався, ми були у кількох лікарів з нашою проблемою. Лікар чітко і ясно все пояснив, дав нам варіанти вибору, щоб ми приймали рішення. В цілому все доступно, коректно була надана інформація. Лікар провів цілу лекцію, щоб я, як звичайна людина, зрозуміла, тому мені дуже сподобалося. Лікаря вже рекомендувала знайомим. Я дуже задоволена візитом до лікаря
Ольга 13 Червень 2024
Дуже ввічливий, дуже культурний, освічений, привітний, фахівець хороший, пояснив усе зрозуміло, візит пройшов приємно.
Ангеліна 02 Травень 2024
Ми задоволені на сто відсотків!
Євген 02 Травень 2024
Лікар дуже детально дає пояснення та інструкції, рекомендує дуже прості ефективні речі. Рекомендую
Ольга 25 Квітень 2024
Бесподобный врач, все мне понравилось, я очень довольна приемом
Анна 11 Квітень 2024
Прийом сподобався, лікар чітко розказав, все було зрозуміло, перепитав. Все було максимально дружелюбно, дуже професійно, приємно вражена