Київ
Лікар Ортопед, Травматолог, Хірург Штонда Дмитро Володимирович на Doc.ua

Відгуки про Штонда Дмитро Володимирович

Дмитро Володимирович - кандидат медичних наук, лікар ортопед-травматолог. Спеціалізується на лікуванні переломів, а також їх ускладнень, вправляє переломи з подальшим спостереженням за пацієнтом. До того ж спеціалізується на комплексній розробці, після зрощення переломів, функції суглобів, хірургічної обробки ран з використанням мікрохірургічної техніки.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 257 відгуків

Анна 21 Травень 2025
Все чудово пройшло, лікар надав розгорнуту консультацію, детально оглянув мене, надав необхідні рекомендації, назначив план лікування, я всім дуже задоволена. Дякую.
Владислав 07 Травень 2025
Лікар дуже сподобався, все гарно пояснив. Дякую.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Олена 30 Квітень 2025
Оксана 08 Квітень 2025
Вікторія 08 Квітень 2025
Нам дуже сподобався лікар.
Марія 02 Квітень 2025
Мені все сподобалося, лікар чуйний, все мені розповів, я задоволена, дякую.
Валерія 02 Квітень 2025
Оксана 02 Квітень 2025
Лікар дуже уважний, приділив багато часу, все пояснив, висловив поради і рекомендації, єдиний, хто все нам детально розказав і надав корисну інформацію, дякую.
Наталія 19 Березень 2025
Дмитра Володимировича я знаю вже досить давно, звертаюсь до нього не вперше, він дуже гарний спеціаліст, я дуже високо ціную його думку. Все пройшло чудово, як завжди. Дякую.
Вікторія 06 Березень 2025
Дмитро Володимирович чудовий спеціаліст. Лікар надав мені дуже якісну консультацію, відповів на всі мої питання, візитом я дуже задоволена, моє питання було вирішено.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу