Київ
Лікар Акушер-гінеколог Мись  Дмитро Іванович на Doc.ua

Мись Дмитро Іванович

Дмитро Іванович - лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Проводить консультативний прийом, УЗД в гінекології та молочної залози, ведення пологів, полосні та ендоскопічні гінекологічні операції. Лікар має великий практичний досвід діагностики та лікування запальних захворювань органів малого тазу (ОМТ), доброякісних новоутворень матки та придатків.
Відгуків
Про лікаря

Улюблена цитата від лікаря

Тисячі речей необхідні здоровому, і тільки одна хворому – здоров’я. (І. Вільде)

Біда наша в тому, що ми вперше замислюємося про своє здоров’я лише в тому разі, якщо починаємо втрачати його, якщо вже «зіпсовано» механізм і потрібно думати про його налагодження.

Освіта
  • 1992-1998 рр. – Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця, м. Київ.
  • 1999-2001 рр. – Інтернатура за спеціальністю «Акушерство і гінекологія», КМУ ім. О.І. Георгієвського , Сімферополь.
  • 2024 р. – Курси спеціалізації за спеціальністю «Ультразвукова діагностик», НУОЗ України ім. Шупика, Київ.
Курси
  • 2018 р. – ПАЦ «Акушерство та гінекологія», присвоєна вища кваліфікаційна категорія
  • 2022 р. – ТУ «Актуальні питання ендоскопії в гінекології
  • 2022 р. – ТУ «УЗД в акушерстві та гінекології»
  • 2023 р. – ТУ «Кольпоскопічна діагностика та методи лікування патології шийки матки»
  • 2023 р. – ТУ «ДРТ в лікуванні безпліддя»
  • 2024 р. – ТУ «УЗД молочної залози»
Участь в асоціаціях
  • З 2001 р. – член Асоціації акушерів-гінекологів України
Послуги
  • Консультативний прийом
  • УЗД в гінекології та молочної залози
  • Ведення пологів
  • Полосні та ендоскопічні гінекологічні операції
  • Має великий практичний досвід діагностики та лікування запальних захворювань органів малого тазу (ОМТ), доброякісних новоутворень матки та придатків

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ