Київ
Лікар Невролог Шуляк Діана Аркадієвна на Doc.ua

Відгуки про Шуляк Діана Аркадієвна

Лікар спеціалізується на неврології. Проводить неврологічний огляд, оцінку загальноклінічних аналізів, інтерпретацію обстежень (МРТ, КТ, електроенцефалографії, електроміографії, доплерографії судин голови і шиї), блокади корінцеві, тригерних точок, паравертебральні, кінезіотейпування, лікувальний масаж, підбір медикаментозного лікування
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 10 відгуків

Наталия 03 Січень 2022
Ольга 20 Жовтень 2021
Лікарка мені дуже сподобалась. Добра людина та уважно провела огляд.
Борис 28 Січень 2021
Зоя 06 Січень 2021
Константин 23 Листопад 2020
Тамара 10 Листопад 2020
Юлия 30 Вересень 2020
Лікарка дуже приємна людина, добре орієнтується у хворобах, приємно було спілкуватись. Повністю задоволена
Тетяна 09 Вересень 2020
Лікарка чудова людина, дуже привітна, відповіла на всі мої запитання, та провела якісну консультацію. Все пройшло на вищому рівні
Олександр 01 Вересень 2020
Мне врач понравилась, вначале расспросила меня о моей проблеме, после осмотра очень доходчиво все обьяснила относительно обследований и лечения (какие моменты требуют немедленного решения, а что можно решить позже). Буду и дальше наблюдаться у нее, чтобы контролировать свое заболевание.
Сергей 07 Серпень 2020

Лікарі поблизу