Лікар Пластичний хірург Юрченко Денис Олександрович на Doc.ua

Відгуки про Юрченко Денис Олександрович

Денис Олександрович – автор унікального методу якірної підтяжки грудей “70/30”, спікер міжнародних конференцій, спікер Polytech Bright Talents Conference, експерт в області мамопластики, автор понад 70 друкованих праць в зарубіжних і вітчизняних медичних журналах, володіє 4 патентами на винаходи в галузі медицини. Запланований захист кандидатської дисертації «Хірургічна корекція статі, редукційна пластика молочних залоз, ендопротезування у хворих транссексуализмом». Денис Олександрович брав участь у телепроекті «Фабрика краси», де як пластичний хірург допомагав своїм пацієнткам побороти свої зовнішні недоліки.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 43 відгуки

Вікторія 25 Липень 2025
Було спочатку дуже страшно йти на консультацію, але коли прийшла до лікаря, мене з усіх боків оточили такою увагою))) адміністратор на ресепшені розповіла про всі організаційні питання, коли зайшла до лікаря, то Денис Олександрович зустрів дуже привітно, відповідав дуже професійно на всі мої «глупі» питання. Я ходила до цього майже півроку по різним лікарям, але саме він мені дав відчуття безпеки та надії на класний результат, прояснив багато питань, які стосуються мого здоров’я. Не навʼязував (як інші) швидкий запис на операцію, а дав необхідні рекомендації та порекомендував підійти дуже уважно і до самої операції і до післяопераційного періоду, бо в мене буде якірна підтяжка. Мені дуууже все сподобалось, закрию всі питання в найближчий час та зроблю операцію саме у Дениса Олександровича
Маргарита 15 Липень 2025
Це була неймовірна консультація з усіх сторін і з усіх аспектах. Лікар максимально професійний, дуже добре спілкується, дуже добре пояснює, не тисне з приводу операції. Після такої чудової консультації, я дуже хочу оперуватися у лікаря. Якщо вирішу оперуватися, то тільки у Дениса Олександровича
Юлія 04 Липень 2025
Вперше робила пластику у Дениса Олександровича шість років тому, все було бездоганно, я навіть була на гв з імплантами. Проте тепер хочу поміняти розмір і форму імплантів на більші, і як добре що тепер можна пройти онлайн прийом і навіть обирати між декількома локаціями для проведення операції. Денис Олександрович, як завжди, дуже приємний, уважний, чуйний лікар, тож другу операцію я буду робити виключно у нього.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Оксана 26 Вересень 2022
Владлена 01 Липень 2020
Юлия 22 Липень 2019
Высший пилотаж, замечательный доктор, очень приятный харизматичный, великолепно.
Ольга 16 Липень 2019
Светлана 26 Червень 2019
Алина 21 Травень 2019
Наталья 15 Грудень 2018
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 chevron_right

Лікарі поблизу