Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 92 відгуки
Олена 23 Травень 2025
Все було чудово
Юрій 20 Травень 2025
Лікар суперовий фахівець, уважний, вислухає та дасть корисну пораду. Рекомендую всім.
Ольга 17 Травень 2025
Ми дуже задоволені візитом, дуже вдячні Денису Васильовичу, він чудовий спеціаліст, дуже допоміг нам, провів гарну консультацію та відповів на всі наші питання. Дякуємо.
Тетяна 15 Травень 2025
Прийом пройшов дуже добре, мені дуже все сподобалося. Лікар уважний, гарно ставиться до пацієнтів, приємна людина і хороший лікар, все розповів досить змістовно, відповів на всі питання і навіть більше. Провели процедуру, дуже гарний спеціаліст, до лікаря буду звертатися ще
Мілєна 20 Березень 2025
Взагалі супер лікар, отримала гарну консультацію, дуже задоволена і звертатимуся до нього надала, дякую.
Денис 11 Березень 2025
Нам все сподобалося, дякую, задоволені прийомом.
Катерина 10 Березень 2025
Візит відбувся добре. До лікаря зверталася не перший раз, лікар перейшов з однієї клініки в іншу, завжди все добре, тому я до лікаря повертаюся і в клініку йшла заради лікаря. Лікарем задоволена
Вероніка 07 Лютий 2025
Лікаря ми знаємо вже давно, хороший спеціаліст! Лікар вилікував мого чоловіка і доньку, ми лікарем задоволені
Катерина 04 Грудень 2024
Візит пройшов чудово в даного лікаря. Все було добре, дякую.
Яна 19 Листопад 2024
Мені все сподобалось, просто чудовий лікар. Спеціаліст був дуже ввічливий та уважний, все мені розповів детально, тому я повністю задоволена консультацією у нього.