Лікар Терапевт, Сімейний лікар Петрівська  Ганна  Сергіївна на Doc.ua

Петрівська Ганна Сергіївна

Петрівська Ганна Сергіївна веде терапевтичний прийом пацієнтів. Проводить діагностику та лікування захворювань внутрішніх органів у дорослих, призначення лабораторних та інструментальних обстежень, їх інтерпретацію. Надає рекомендації щодо профілактики системних захворювань. Консультує з питань сезонної та планової вакцинації

Оберіть медичний центр

Участь в асоціаціях

• Українська Асоціація лікарів амбулаторної медицини

Послуги

• Об’єктивний огляд;
  • Вимірювання артеріального тиску, пульсу, аускультація серця та легень, обчислення ІМТ;
  • Діагностика та лікування захворювань внутрішніх органів у дорослих, призначення лабораторних та інструментальних обстежень, їх інтерпретація.
  • Рекомендації що до профілактики системних захворювань, первинна діагностика та скерування до профільних спеціалістів; консультації з питань сезонної та планової вакцинації.
Національна програма Скринінг здоров’я 40+ в мережі МІЙ ЛІКАР
Після 40 років організм потребує особливої уваги та регулярної перевірки здоров’я. Саме тому створено скринінг здоров’я 40+ - програму, спрямовану на раннє виявлення ризиків серцево-судинних захворювань, цукрового діабету та розладів ментального здоров’я. У медичних центрах «Мій Лікар» цей скринінг можна пройти БЕЗКОШТОВНО. Подбайте про себе сьогодні - щоб зберегти активність і якість життя на роки вперед.
До кінця акції залишилося
238 днiв