Київ
Лікар Невролог, Епілептолог, Сомнолог, Нейрофізіолог Ніколайчук Андрій Сергійович на Doc.ua

Відгуки про Ніколайчук Андрій Сергійович

Лікар другої категорії
Лікар-невролог займається діагностикою та лікуванням захворювань неврологічного профілю у дорослих і дітей з 8 років, має досвід роботи з пацієнтами в напрямках: епілептології, вертебрології, рефлексотерапії. Лікар проводить діагностику і лікування всіх форм епілепсії, приймає пацієнтів з найбільш рідкісними і складними діагнозами, головними болями неясного генезу, при запамороченнях, болях в суглобах, після перенесених захворювань і травм голови, всіх відділів хребта. Володіє методиками внутрішньосуглобових ін'єкцій, паравертебра
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 55 відгуків

Віталіна 13 Листопад 2024
Достатньо швидко відбулась консультація у лікаря, лікар все розповів, допоміг, розказав все що цікавило, всі питання закрили
Ольга 05 Листопад 2024
Прием прошел очень хорошо, доктор все объяснил, дал рекомендации, запланировали на будущее лечение, прием понравился
Володимир 10 Жовтень 2024
Все пройшло дуже добре. Чудовий лікар, мені він дуже сподобався, допоміг, назначив лікування, зараз буду його проходити. Жодних претензій до нього висловити не можу.
Ірина 25 Вересень 2024
Лікар чудовий, компетентний, все вчасно, коректно, змістовно, прийом супер, я дуже задоволена! Дякую!
Богдан 05 Вересень 2024
Був на прийомі, все добре, пройшов обстеження, очікую на результат, дякую.
Марина 31 Липень 2024
Лікар чудовий, приємний, добре спілкується,  дає правильні поради, прислухається до пацієнтів. Єдине, недостатньо часу для спілкування з лікарем
Дмитро 25 Липень 2024
Лікар професіонал своєї справи, все пройшло без зайвих питань та затягувань, мені його рекомендації допомагають. Все пройшло швидко та поділу
Олег 19 Липень 2024
Гарний лікар.
Владислав 20 Червень 2024
Андрій Сергійович дуже компетентний лікар. Відкрив для мене дещо нове, в плані лікування та прописаних препаратів. Лікар назначив хороший курс лікування. Загалом я залишився задоволений візитом, все пройшло просто чудово. Все було добре.
Олена 18 Червень 2024
У лікаря була перший раз, лікар професійно дав оцінку моїй хворобі, компетентно підійшов до діагнозу, візитом до лікаря задоволена
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 chevron_right

Лікарі поблизу