Київ
Лікар Невролог, Епілептолог, Сомнолог, Нейрофізіолог Ніколайчук Андрій Сергійович на Doc.ua

Відгуки про Ніколайчук Андрій Сергійович

Лікар другої категорії
Лікар-невролог займається діагностикою та лікуванням захворювань неврологічного профілю у дорослих і дітей з 8 років, має досвід роботи з пацієнтами в напрямках: епілептології, вертебрології, рефлексотерапії. Лікар проводить діагностику і лікування всіх форм епілепсії, приймає пацієнтів з найбільш рідкісними і складними діагнозами, головними болями неясного генезу, при запамороченнях, болях в суглобах, після перенесених захворювань і травм голови, всіх відділів хребта. Володіє методиками внутрішньосуглобових ін'єкцій, паравертебра
Відгук

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 61 відгук

Александр 13 Грудень 2024
На приеме доктор рассказал ситуацию по проблеме, объяснил что нужно делать, выписал лекарства и направил нас в больницу на стационар. Доктор очень хороший,  на приеме был внимательный
Оксана 11 Грудень 2024
На візиті все мені дуже сподобалося у даного лікаря. Рекомендую.
Степан 04 Грудень 2024
Прийом пройшов добре, лікар дуже хороший, лікар приділив багато часу, лікар багато чого рекомендував по лікуванню, дуже добре провів консультацію, задоволені візитом
Ніна 03 Грудень 2024
Все було добре на прийомі, залишилася задоволена, дякую.
Володимир 29 Листопад 2024
Все було чудово на прийомі,я задоволений, дякую.
Ігнат 18 Листопад 2024
Я задоволений візитом, уважно мене вислухали, все пояснили, відповіли на запитання, надали рекомендації, все було добре, дякую.
Віталіна 13 Листопад 2024
Достатньо швидко відбулась консультація у лікаря, лікар все розповів, допоміг, розказав все що цікавило, всі питання закрили
Ольга 05 Листопад 2024
Прием прошел очень хорошо, доктор все объяснил, дал рекомендации, запланировали на будущее лечение, прием понравился
Володимир 10 Жовтень 2024
Все пройшло дуже добре. Чудовий лікар, мені він дуже сподобався, допоміг, назначив лікування, зараз буду його проходити. Жодних претензій до нього висловити не можу.
Ірина 25 Вересень 2024
Лікар чудовий, компетентний, все вчасно, коректно, змістовно, прийом супер, я дуже задоволена! Дякую!
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 chevron_right

Лікарі поблизу