Лікар Невролог, Епілептолог, Сомнолог, Нейрофізіолог Ніколайчук Андрій Сергійович на Doc.ua

Відгуки про Ніколайчук Андрій Сергійович

Лікар другої категорії
Консультація від2000 грн
Лікар-невролог займається діагностикою та лікуванням захворювань неврологічного профілю у дорослих і дітей з 8 років, має досвід роботи з пацієнтами в напрямках: епілептології, вертебрології, рефлексотерапії. Лікар проводить діагностику і лікування всіх форм епілепсії, приймає пацієнтів з найбільш рідкісними і складними діагнозами, головними болями неясного генезу, при запамороченнях, болях в суглобах, після перенесених захворювань і травм голови, всіх відділів хребта. Володіє методиками внутрішньосуглобових ін'єкцій, паравертебра
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 77 відгуків

Ситуацію виправлено
Ольга 29 Липень 2026
Звернулася до лікаря, щоб дізнатися чому я не сплю, від чого в мене з'явився розлад сну. Замість цього мені призначили препарат, якого немає на рику України. Вважаю, що викинула гроші за консультацію на вітер. Моя причина не вирішена, її навіть не намагався вирішити лікар. До цього я пояснила лікарю, що проблема в мене декілька років, і я приймала безліч препаратів. І звернулася, щоб знайти причину, а не щоб призначили таблетки, та як пластир наклеїли на проблему. Лікар нічого не розпитував, не запропонував пройти обстеження, лише подивилися ззовні. Я не задоволена.
Ніколайчук Андрій Сергійович 29 Липень 2026
Дякуємо за Ваш відгук. Нам щиро прикро, що після консультації у Вас залишилося таке враження. Під час прийому було детально обговорено всі Ваші скарги та рекомендовано пройти полісомнографію — сучасне комп'ютерне дослідження фізіологічних показників організму під час сну, яке є одним із найбільш інформативних методів для встановлення причин порушень сну. На що Ви повідомили, що наразі не маєте можливості пройти це обстеження. Зважаючи на це, Вам були надані рекомендації щодо подальшого обстеження та призначено симптоматичне лікування для покращення сну. Також, на Ваше прохання, було надіслано інформацію із посиланням, де можна придбати рекомендовані препарати. На жаль, не завжди причину хронічних порушень сну можна встановити лише під час однієї консультації без проведення необхідних додаткових досліджень. Саме тому полісомнографія була рекомендована як наступний важливий етап діагностики.
Світлана 20 Травень 2026
Олена 20 Травень 2026
Олександр 13 Листопад 2025
Юлія 16 Жовтень 2025
Андрій Сергійович дуже гарний спеціаліст, мені все дуже сподобалось, він дуже детально та ввічливо все пояснив мені, надав рекомендації, в разі потреби буду до нього звертатись повторно, дякую.
Вікторія 02 Жовтень 2025
Лікар хороший, все дуже сподобалося на візиті.
Валентина 01 Жовтень 2025
Катерина 28 Липень 2025
Володимир 13 Червень 2025
Матвій 09 Червень 2025
Мені все сподобалося, я був у багатьох лікарів, Андрій Сергійович найкращий лікар
Показати ще 10 Відгукиautorenew