Київ
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Пародонтолог Доскалова Анастасія Олегівна на Doc.ua
4.0

Доскалова Анастасія Олегівна

Ясна – це фундамент усмішки! Мені важливо не лише лікувати, а й навчати, як правильно доглядати за зубами і яснами, щоб похід до стоматолога був лише приємним ритуалом. Я вірю, що стоматологія може бути комфортною, а здоров’я ясен – досяжним для кожного. Усмішка – це ваш найкращий аксесуар. Давайте подбаємо про неї разом!
4.0
Рейтинг лікаря
Відгуків
Освіта
  • Полтавський Державний Медичний Університет.
Курси
  • 2023 р. - Курси підвищення кваліфікації "Основна концепція ведення гігієнічного прийому". Школа практичної пародонтології;
  • 2023 р. - "Основи ручного скейлінгу". Школа практичної пародонтології;
  • 2023 р. - "Сучасна концепція пародонтологічного лікування. Мультидисциплінарний підхід". Школа практичної пародонтології;
  • 2024 р. - "Антибіотикотерапія в періолікуванні". Лектор Вікторія Габаль;
  • 2024 р. - "Пародонтит: найпоширеніші помилки в діагностиці та лікуванні, які можуть нашкодити пацієнту". Лектор Ельміра Алішова;
  • 2025 р. - "10 помилок під час проведення професійної гігієни". Лектор Кікцьо Юлія;
  • 2025 р. - "Без лез" Модуль 1. Діагностика і плани на лікування. Лектор Ельміра Алішова;
  • 2025 р. - "Без лез" Модуль 2. Лікування пародонтиту без лез. Лектор Ельміра Алішов;
  • 2025 р. - "Без лез" Модуль 3. Супутні захворювання і прогноз. Лектор Ельміра Алішова.
Лікування захворювань
  • Гінгівіт
  • Пародонтит
Послуги
  • над- та під’ясеневий скейлінг;
  • діагностика стану тканин пародонта;
  • місцева фторизація емалі;
  • лікування ясен та тканин пародонта;
  • відбілювання зубів;
  • індивідуальний підбір засобів домашньої гігієни.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ