Київ
Лікар Психіатр, Психіатр-нарколог Лисяний Олександр Миколайович на Doc.ua

Відгуки про Лисяний Олександр Миколайович

Один із найбільш затребуваних лікарів у Києві. Займається лікуванням таких захворювань: депресія, тривога, страхи, панічні атаки, апатія та млявість, безсоння, неврози, психози, підвищена дратівливість, життєві кризи, алкоголізм, проблеми у стосунках. Допомагає вийти із складних життєвих ситуацій. Первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування, з подальшим підбором лікування. Член Асоціації психотерапевтів та психоаналітиків України. Член Асоціації психіатрів України Лікар найвищої категорії.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 149 відгуків

Олександр 01 Жовтень 2024
Великолепный прием! Александр Николаевич провел сеанс, дал свои рекомендации и назначил медикаменты. Мне понравилось его внимание ко мне и человеческое отношение. Даже после разговора с ним - стало легче, он относиться к пациенту не просто как к больному, а как к человеку. Меня прекрасно приняли и выслушали. Огромное ему спасибо, я очень рад, что есть такие врачи, как Лысянный. Надеюсь что все будет хорошо.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Олексій 19 Вересень 2024
Марія 06 Вересень 2024
Приём понравился, доктор внимательный, обо всём расспросил, не пытался навязать мне дорогие медикаменты. Консультация была онлайн
Надія 05 Вересень 2024
Провели консультацію з Олександром Миколайовичем щодо zoom, тому що не було можливості приїхати. Лікар уважно вислухав усі симптоми, багато уточнював. Дав змістовні рекомендації щодо лікування, а головне, надію на одужання. Дякую.
Леся 31 Липень 2024
Після попереднього сеансу почуваюся значно краще: пішла тривога, налагодився сон, почав покращуватися настрій, стала активнішою, з'явилися бажання, легше впораюся по дому, на роботі значно продуктивніша. Після консультації завжди виходжу із легким серцем. Вдячна!
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Данило 31 Липень 2024
Я очень рад, что мне наконец-то дали разумные ответы на мои вопросы. Врач Лысяный А. Н. соответствует всем положительным рекомендациям. Назначил лечение, которое меня полностью устраивает.
Тетяна 31 Липень 2024
Дякую платформі doc.ua за оперативну організацію консультації з Лисяним Олександром Миколайовичем. Протягом зустрічі зникла тривога, з'явилася впевненість у собі, настрій покращився. Відмінний і досвідчений фахівець, який справді мені допоміг. Велика подяка доктору.
Михайло 25 Липень 2024
Загалом хороший фахівець. Мене вже кілька років мучить страх, тривога та безсоння. Після сеансу полегшало, ми детально розібрали мою проблему і намітили план подальшого лікування.
Евгений 24 Липень 2024
Были с женой. Получили ответы на самые острые вопросы. Также осознали ряд проблем, над которыми стоит работать
Данило 27 Травень 2024
Мені сподобався лікар Лисяний Олександр. Після прийому появилось друге дихання. Відноситься дуже по людські, скільки я ходив по інших лікарнях, то такого не бачив. Після прийому стало радісно, він мені сподобався. Буду його всім рекомендувати. Дуже ціную таких спеціалістів.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу