Серед пріоритетних напрямків, в яких працює доктор - хронічні запальні захворювання органів сечовидільної ситеми, чоловічої статевої системи. Олександр Іванович лікує: безпліддя, еректильну дисфункцію, передчасну еякуляцію і т. д. Шляхом ургентних, планових оперативних втручань за допомогою традиційних методик, а також, використовуючи ендоскопічне обладнання. Лікар постійно бере участь в конференціях і симпозіумах для підвищення кваліфікації, досконало володіє сучасними консервативними і малоінвазивними хірургічними методиками лі
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 252 відгуки
Катерина 28 Травень 2025
Все було дуже добре, спокійно, мені сподобалося. В моєму випадку лікар дав рекомендації, які стосуються більше компетенції гінеколога, але це не впливає на компетенцію лікаря. Претензій до лікаря у мене немає, я дуже задоволена, все було швидко і достатньо детально
Максим 28 Травень 2025
Все було супер, прийом пройшов дуже класно! Лікар спокійний, професіонал своєї справи, все було по справи та без зайвої інформації. Прийомом у лікаря залишився задоволений
Анатолій 23 Травень 2025
Дуже гарний лікар, все було професійно, найкращі рекомендації
Віталій 14 Травень 2025
Олег 13 Травень 2025
Сподобалось професійністю і доброзичливість.Перебування в клініці також все було добре
Геннадій 05 Травень 2025
Доктор очень внимательный, вошел в проблему, назначил курс лечения. Прейдём повторно после лечения к доктору.
Дмитро 05 Квітень 2025
Все було добре неа прийомі, я задоволений проведенням обстеження та консультацією, дякую.
Анна 03 Квітень 2025
Нам лікар дуже сподобався, обов'язково прийдемо на ще один візит саме до цього лікаря.
Олексій 27 Березень 2025
Чітко і професійно.
Анонім 22 Березень 2025
Лікар гарний фахівець, відповів на всі запитання які мене цікавили. Рекомендую