Вітаю, мене звати Олександр, я психолог, Mindfulness тренер, контекстуально-поведінковий терапевт, в роботі використовую науково-доказові підходи. Моя практика базується на комплексному підході, що включає CFT (Compassion-Focused Therapy), ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Mindfulness, FAP (Functional Analytic Psychotherapy), МСТ (Metacognitive Therapy), КПТ (Когнітивно-поведінкова терапія), ОРКТ (Орієнтована на рішення короткострокова терапія), EFT (Емоційно Фокусована терапія), що дозволяє підійти до кожної проблеми гнучко та ефективно. Я вірю у силу співчуття та самоспівчуття, які є основою CFT, і допомагаю клієнтам розвивати ці якості у собі. ACT допомагає моїм клієнтам жити повноцінним життям, відповідно до їхніх цінностей, навіть у присутності болю. Mindfulness вчить бути “тут і зараз”, зменшуючи тривогу та стрес. FAP фокусується на терапевтичних відносинах як засобі зміни, МСТ допомагає усвідомлювати та змінювати свої думки про думки, що сприяє зменшенню тривоги та депресії, ЕFТ допомагає клієнтам усвідомлювати свої емоції та їхній вплив на поведінку та стосунки, що сприяє глибокому емоційному змінам і поліпшенню міжособистісних відносин, ОРКТ дозволяє швидко знаходити ефективні рішення для конкретних проблем, зосереджуючись на ресурсах та можливостях, а КПТ допомагає розібратися з негативними думками та поведінкою.Моя мета — створити безпечний та підтримуючий простір, де кожен клієнт може відчути себе почутим та зрозумілим. Я вірю, що кожна людина має внутрішні ресурси для зцілення та розвитку, і моя задача — допомогти вам знайти ці ресурси та використовувати їх для досягнення ваших цілей. Якщо у вас є питання або ви хочете дізнатися більше про мої методи роботи, будь ласка, не соромтеся звертатися. Я завжди радий допомогти!