Київ
Лікар Невролог Макарова Олена Володимирівна на Doc.ua

Відгуки про Макарова Олена Володимирівна

Лікар займається лікуванням патології вестибулярного апарату, судинних захворювань головного і спинного мозку (в тому числі порушень мозкового кровообігу, енцефало- і мієлопатії різного генезу, остеохондрозу, радикулярних, больових синдромів, а також інших захворювань хребта. Має спеціалізацію по лікуванню нейро дегенеративних захворювань мозку, таких як хвороба Паркінсона. Успішно поєднує лікарську і наукову діяльність
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 229 відгуків

Наталія 15 Січень 2025
Вперше була на візиті у даного лікаря. Враження від самого візиту залишилося позитивне, все було напрочуд нормально.
Ірина 13 Січень 2025
Мені дуже сподобалася лікар! Дуже уважний лікар. Я маю хронічну хворобу і раніше мало хто з лікарів вислуховував всі нюанси, Олена Володимирівна вміє слухати пацієнтів. Лікар подивилася всі мої попередні призначення, все оглянула. Лікар назначила лікування і дуже добре все пояснила, все було доступною мовою як для пацієнта. Мені сподобалося, що лікар сказала, що може справитися з моєю проблемою, яка багато років мене турбує, і ніхто з лікарів не може мені допомогти
Каріна 08 Січень 2025
Досить добре пройшов візит. Лікар хороший спеціаліст, гарно провела консультацію та відповіла на всі запитання чітко і зрозуміло. Дуже все сподобалося на візиті.
Аліна 23 Грудень 2024
Цілком задоволена, все добре, дякую.
Ольга 23 Грудень 2024
Все було добре на прийомі, я задоволена, дякую.
Юрій 02 Грудень 2024
Знаю цього лікаря уже давно. Дуже задоволений відношенням лікаря до роботи.
Ірина 11 Листопад 2024
Лікар кваліфікований, відповіла на всі мої запитання, навіть які не стосувалися моєї проблеми. Дуже хороший спеціаліст і можу рекомендувати. До лікаря зверталася вже не перший раз і повернулася до лікаря через декілька років, мені є з ким порівняти. Лікар все мені пояснило чітко і детально
Людмила 03 Липень 2024
Задоволена прийомом, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Катерина 19 Червень 2024
Олена Володимирівна - дуже хороший лікар, дійсно граний спеціаліст, добре знає свою справу. Надала відповіді на всі мої запитання, допомогла у розв'язанні моєї проблеми. Я дуже залишилася задоволена даним візитом. Якщо буде потрібно, буду звертатися за допомогою сам до цього лікаря.
Діана 26 Лютий 2024
Усе пройшло добре, я була задоволеною.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу