Лікар Педіатр, Терапевт, Вертебролог Корнутяк Анатолій Миколайович на Doc.ua

Відгуки про Корнутяк Анатолій Миколайович

Анатолій Миколайович є директором та засновником клініки «Доктор-24» , також являється практикуючим лікарем й тому чітко розуміє яким має бути сучасний якісний медичний сервіс: вчасність, оперативність, кваліфікованість та дотримання протоколів лікування.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 17 відгуків

Катерина 28 Квітень 2026
Все добре, все влаштувало. Мені сподобалося відношення лікаря. Грамотне спеціалізований лікар, все відповідає кваліфікації лікаря.
Максим 18 Березень 2026
Візит до лікаря пройшов добре, дякую.
Олександр 15 Березень 2026
Візит пройшов добре, дякую.
Віталій 09 Березень 2026
Сергій 11 Січень 2026
Тимофій 18 Грудень 2025
Павло 26 Квітень 2025
Лікар професійний.
Майя 22 Лютий 2025
На прийомі все було добре, лікар оглянув дитину. По факту, у нас діагноз був трохи інший і лікування мало бути трохи іншим, але в загальному по прийому, як лікар відносився до дитини та проводив огляд, мені все сподобалося
Варвара 19 Червень 2024
Сподобався підхід до дитини та призначене лікування. Візитом лікаря залишились задоволені.
Максим 03 Травень 2024
Дуже розумний лікар, вислухав, відповів на запитання, надав рекомендації та поради щодо вирішення проблеми та лікування. Дякую!
1 2
Показати ще 7 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ