Лікар Психолог, Психотерапевт, Психосоматолог Димко Тетяна Олегівна на Doc.ua

Відгуки про Димко Тетяна Олегівна

Досвідчений та перевірений психолог Києва. Займається високоефективним лікуванням та консультаціями пацієнтів з таких психологічних питань, як нерозуміння, невпевненість у собі, низька самооцінка, втрата сенсу життя, проблеми у спілкуванні, життєві проблеми та потрясіння, конфлікти з рідними та близькими, емоційні проблеми. професійне вигоряння, депресії, неврози, посткоподібна депресія, криза середнього віку, проблеми особистих взаємин, розлучення/розлучення, психологічна підтримка родичів пацієнтів, тривоги, страхи, сексуальна дисфункція у чоловіків та жінок, Гарантія якості прийому.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 307 відгуків

Анастасія 15 Квітень 2026
Я рад, що потрапив до Тетяни Олегівни. Вона поговорила зі мною. Я дізнався про все, що хотів стосовно мого безсоння. Проблему вирішено. Дякую!
Олександр 01 Квітень 2026
Лікарка погодилася провести консультацію по Телеграм навіть раніше, ніж я хотів, тому що почував себе дуже погано, була сильна тревога, не міг нормально спати. Димко Т. А. розібралася у моїй проблемі, пояснила причини, заспокоїла, провела розслаблюючий сеанс. Мені стало помітно краще. Видно, що лікарка розуміється на психологічних проблемах. Піду вже на очну зустріч. Велике вам спасибі!
Емма 04 Березень 2026
Татьяна Олеговна выслушивает, внимательно и дает дельные советы. Обращусь к ней повторно, потому что мне понравилось. Прием длился час. По итогу приема она помогла в решении моей проблемы с повышенной тревожностью.
Вика 05 Лютий 2026
Димко Тетяна Олегівна допомогла мені виговоритись, заспокоїтися, дала поради про те, як боротися зі своїми страхами та безсонням
Дарина 26 Січень 2026
Я ни разу не была на приеме по такому направлению, сравнивать тяжело, но общее впечатление у меня положительное, За коммуникабельность, за объяснение можно десять баллов поставить.
Дмитро 19 Січень 2026
Дуже якісний фахівець. Вона допомогла вирішити моє питання стосовно депресії
Жанна 24 Грудень 2025
Тетяна Олегівна допомогла мені повернути контроль над своїм життям. Вона дуже глибока і знаюча спеціалістка. Її підтримка та правильно підібрана терапія стали ключовими в подоланні мого стану. Рекомендую всім!
Андрій 15 Грудень 2025
Консультация была очень содержательной. Доктор Дымко — современный специалист, который слышит пациента и предлагает адекватную схему терапии без лишних назначений. Очень доволен результатом и ее подходом к клиенту.
Ольга 02 Грудень 2025
Дуже хвилювався перед першим прийомом, але Тетяна Олегівна — це та лікарка, з якою розмова йде сама собою. Вона дуже чітко розклала мій стан по поличках і призначила лікування, яке реально працює без «туману» в голові. Мені одразу стало набагато краще. Велика подяка!
Катерина 29 Листопад 2025
Лікарка вразила своєю конкретикою. Жодної води, все по суті. Вже за перші півгодини ми визначили основний тригер моєї тривоги і почали працювати. Дуже професійний підхід.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11

Лікарі поблизу