Лікар Ендокринолог Скорикова Світлана Леонідівна на Doc.ua

Відгуки про Скорикова Світлана Леонідівна

Лікар першої категорії
Лікар-ендокринолог займається діагностикою та профілактикою йододефіциту, метаболічного синдрому, цукрового діабету, токсичного зобу, гіперпаратиреозу та ін. Проводить планові огляди. Лікує хвороби, пов'язані з щитовидною, підшлунковою залозою, наднирковими, яєчниками, гіпофізом
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 28 відгуків

Алла 09 Березень 2024
Врач очень понравилась, очень внимательная, все рассказала, объяснила, нет вопросов. Я осталась очень довольна приемом
Татьяна 07 Лютий 2024
Нам очень понравился прием, все было на высшем уровне
Светлана 08 Січень 2024
Очень хорошее впечатление о докторе, очень профессионально, назначенное лечение помогает, я очень довольна доктором, спасибо доктору огромное
Світлана 07 Листопад 2023
Ніяких зауважень не маємо до лікаря, навпаки лікар нам дуже сподобалась. Вона нам допомогла, виписала лікування, все що потрібно було ми почули. Консультацією залишились задоволені.
Ганна 25 Жовтень 2023
Лариса 03 Жовтень 2023
Олена 28 Вересень 2023
Светлана Леонидовна очень хороший специалист. Таких докторов, как она, редко можно встретить, очень была большая очередь настолько доктор хорошая в своей области. Рекомендую
Дарья 27 Вересень 2023
Артем 18 Вересень 2023
Консультація всім влаштувала.
Анна 28 Червень 2023
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Харків