Я – психолог, який готовий дбайливо, разом з Вами, шукати відповіді на хвилюючі питання. Ви можете жити нормально, але відчувати -щось не так- не дихаєте повними грудьми, робите те з чим не згодні, не розумієте свого місця у житті. Це не вирок! І я знаю як із цим працювати. В психотерапії Ви розкриєте приховані болі, тривоги, страхи, отримаєте досвід ефективної взаємодії із ними. В результаті – навчитеся розуміти свої реальні потреби, проживати важкі почуття, знаходити альтернативні способи поведінки у звичних ситуаціях. У час подорожі в себе – я буду поряд з Вами, підсвічуватиму в темряві та підтримувати.
Коваленко О. В. Дослідження взаємозв’язку рівня емоційного інтелекту з рівнем емоційної напруженості жінок в материнстві. Моделі життєтворчості у сучасних соціокультурних контекстах: Матеріали наук.-практ. on-line конф., м. Харків, 10 жовт. 2024 р. Харків, 2024. С. 59.
Коваленко О. В. Теоретичні підходи до визначення особливостей емоційної напруженості особистості. Перспективи сучасної науки: теорія та практика: IV Міжнародна науково-практична конференція, м. Львів, 26–28 трав. 2024 р. Львів, 2024. С. 876–880.
Освіта
Донецький національний університет (Краматорськ) - триває навчання, Спеціалізація «Клінічна психологія»
Київський гештальт університет (Київ) - триває навчання на І рівні, Навчально-терапевтична навчальна програма І рівня з гештальт-терапії
2024 р. - Харківський національний педагогічний університет ім. Г. С. Сковороди (Харків), Магістр психології (фахова освіта)
Курси
Psy053: Навчально-супервізійна програма.
МТК Основа: арттерапія, сучасні психотехніки, психологія роботи з підлітками, робота з травмою.
ХНПУ: Методичні засади написання і техніки «прокачування» письменницьких навичок психолога.
ГО «Поруч»: Навчання технік зцілення для батьків, осіб, що їх замінюють та спеціалістів, які працюють з дітьми