Лікар акушер-гінеколог. Спеціалізується на лікуванні запальних захворювань жіночої репродуктивної системи, доброякісних новоутворень жіночих статевих органів, захворювань, які передаються статевим шляхом. Надає допомогу при порушеннях жіночого гормонального фону. Учасник всеукраїнських науково-практичних конференцій та семінарів з міжнародною участю.
Буковинський державний медичний університет, факультет «Медичний», здобув кваліфікацію лікаря, диплом спеціаліста. Навчався в інтернатурі за спеціальністю акушерство та гінекологія (2011)
Заочна частина інтернатури на базі Івано-Франківського міського пологового будинку, очна частина на базі Обласного перинатального центру, на кафедрі факультету післядипломної освіти акушерства та гінекології (2014)
Навчання в клінічній ординатурі на базі Обласного перинатального центру, на кафедрі факультету післядипломної освіти акушерства та гінекології (2016)
Курси
«Сучасні аспекти збереження та відновлення здоров’я жінки» (2017)
«Актуальні питання репродуктивної медицини» (2018)
«Інноваційні технології в акушерстві та гінекології: від науки до практики» (2018)
Міжнародний медичний конгрес «Сучасні аспекти збереження та відновлення здоров’я жінки» (2019)
Міжнародний симпозіум «Теорія і практика репродукції людини» (2020)