Лікар Аритмолог Мишаківський Олексій Анатолійович на Doc.ua

Відгуки про Мишаківський Олексій Анатолійович

Висококваліфікований аритмолог із великим досвідом лікування серцево-судинних захворювань, виконання малоінвазивних втручань, операцій на магістральних судинах, трансплантації й імплантації механічних пристроїв підтримки кровообігу (LVAD, «Religa Heart»). Стажувався у провідних європейських центрах — SCCS у Польщі, Barmherzige Schwestern в Австрії, Американсько-Польських клініках серця. Має унікальний досвід експлантації серця, участі у складних мінімально інвазивних операціях (MIDCAB, TAVI) та реконструктивних втручаннях.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Людмила 02 Травень 2026
Все було на високому рівні, лікар ідеально все розʼяснив
Владислав 07 Лютий 2026
Лікар хороший, питань на візиті в мене не залишилося, видно що спеціаліст, проконсультував так, як і має бути. Бо попередньо був в деяких лікарів, але тут це небо і земля, все об'єктивно, по суті, видно, що дуже хороший спеціаліст.
Оксана 07 Лютий 2026
Іванна 31 Січень 2026
Лікар все мені детально пояснив, поставив вірний діагноз. Візит пройшов максимально добре, мені все дуже сподобалося.
Іван 24 Січень 2026