Ірпінь
Лікар Отоларинголог Журавель Юрій Васильович на Doc.ua

Відгуки про Журавель Юрій Васильович

Отоларинголог і хірург з багаторічним стажем роботи і вищою кваліфікаційною категорією. Займається лікуванням абсцесу, гаймориту, ларингіту, отиту і ін. Як хірург оперує передпухлинні новоутворення і патології ЛОР-органів, а також займається рино- і септопластика, видаленням аденоїдів. В роботі застосовує хірургічне втручання, радіохвильову вазотомію і кріодеструкцію. Також успішно займається діагностикою ЛОР-захворювань
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 27 відгуків

Серафіма 15 Вересень 2024
Все добре було на прийомі, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Ірина 30 Квітень 2024
Лікар дуже сподобався, допоміг, є результат лікування, я задоволена
Ольга 16 Квітень 2024
Мені дуже сподобався цей лікар. Все доступно пояснив, зрозуміло та чітко усе розказав. Надав дуже хороші рекомендації.
Світлана 09 Квітень 2024
Лікар дуже уважний, серйозний, досвідчений, якісно промив бабусі вуха, після процедури вона стала краще чути. Велика йому подяка за допомогу.
Ганна 08 Березень 2024
Від прийому залишилися тільки гарні враження, все сподобалося, дякую.
Марія 18 Лютий 2024
Хороший спеціаліст, вислухав, все зробив як треба
Любов 15 Лютий 2024
Задоволена прийомом, лікар високого кваліфікаційного рівня, мені допоміг, дякую.
Наталія 05 Грудень 2023
25 Листопад 2023
Сподобалось відношення, а також як прокоментував процес лікування та призначив ліки.
08 Листопад 2023
Прийняв без затримки, добре проконсультував, одразу призначив лікування, усе задовольнило. Прийняли без затримки.
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Ірпінь