Сумський державний університет, спеціальність «Лікувальна справа»;
Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, спеціальність «Акушерство та гінекологія»;
Національний університет охорони здоров'я України імені П.Л. Шупика, спеціальність «Ультразвукова діагностика».
Курси
ТУ: «Актуальні питання репродуктивного здоров'я жінок», «Ведення вагітності високого ризику», «Практична кольпоскопія», «Ургентні стани в гінекологічній практиці»;
науково-практичні семінари Всеукраїнської асоціації гінекологічних онкологів: «Кольпоскопія в діагностиці норми та патології шийки матки», «Цервікальна патологія та неоплазія. Інфекції, які передаються статевим шляхом. Руйнуємо стереотипи», «ASCUS та LSIL» - від діагностики до лікарської тактики;
семінари з питань патології шийки матки: «De Femina: Pro cervix», «Цервікальний скринінг: протоколи обстеження та вакцинація», семінари у школі ендокринної гінекології;
семінари з УЗД молочних залоз, УЗД невідкладних станів в гінекології та на ранніх термінах вагітності.
Послуги
діагностика онкогінекологічної патології у жінок;
лікування порушень вагінального здоров'я жінки, інфекцій що передаються статевим шляхом, запальних захворювань органів малого тазу, патології ендометрія, міоми матки, ендометріозу, ендокринних порушень у гінекології;
індивідуальний підбір різних методів контрацепції та замісної гормональної терапії у менопаузі.