Лікар Проктолог, Хірург Ткаченко Владислав Сергійович на Doc.ua
4.8

Відгуки про Ткаченко Владислав Сергійович

Владислав Сергійович спеціалізується на хірургії та проктології. Займається лікуванням хвороб періанальної ділянки, гемороїдальної хвороби, гострі та хронічні тріщини анального каналу, кіста куприка, гострий парапроктит, хронічні аноректальні нориці, новоутворення періанальної ділянки, поліпи та кондиломи анального каналу, захворювання жовчного міхура, жовчовивідних шляхів і підшлункової залози (жовчнокам’яна хвороба,холецистолітіаз, гострий і хронічний холецистит, панкреатит, жовтяниця), захворювання апендикулярного відростка (гострий і хронічний апендицит), грижі (пахова, пупкова, післяопераційні грижі черевної стінки, грижа стравохідного отвору діафрагми), хвороби кишківника (кишкова непрохідність, дивертикулярна хвороба товстого кишківника).
4.8
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Ігор 28 Квітень 2026
Мені сподобалося відношення лікаря та і все загалом.
Ірина 07 Квітень 2026
Мені все сподобалось на консультації .Все було чудово всі молодці дякую
Неллі 05 Вересень 2025
Владислав Сергійович мені допоміг. Лікар призначив лікування і мені зараз набагато краще
Анастасія 02 Вересень 2025
Лікар уважний, усе було оперативно.