Дніпро
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Гаврилова  Тамара  Зурабівна на Doc.ua

Відгуки про Гаврилова Тамара Зурабівна

Дитячий гінеколог з 24-річним досвідом з радістю допомагає дітям і підліткам бути здоровими. У своїй практиці завжди ставить на перше місце індивідуальний підхід і чуйність до кожного пацієнта. За роки роботи накопичила значний досвід у профілактиці та лікуванні гінекологічних захворювань. Також консультує з питань гігієни, щеплень та контрацепції, використовуючи найсучасніші методики діагностики та лікування. Працюючи з дітьми, завжди намагається створити дружню і комфортну атмосферу. Адже для лікаря важливо, щоб кожна маленька пацієнтка почувалася спокійно і безпечно.
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Яна 29 Січень 2025
На візиті нам дуже все сподобалося. Все було супер. Тамара Зурабівна взагалі топовий спеціаліст та дуже класний лікар.
Марія 23 Жовтень 2023
Доктор очень внимательная. Были у доктора не первый раз, первый раз когда ребенку было 4 месяца, доктор все аккуратно сделала, проблему устранила без разреза. К доктору вернулись еще раз и будем обращаться в дальнейшем. Доктор очень понравилась
Юлія 27 Вересень 2023
Врач компетентный!