Лікар Педіатр, Пульмонолог Кузьменко Ніна Іванівна на Doc.ua

Відгуки про Кузьменко Ніна Іванівна

Ніна Іванівна спеціалізується на пульмонології і педіатрії. Має стаж роботи понад 35 років. Лікар займається лікуванням пневмонії, бронхіальної астми, хронічного бронхіту у дітей. Проводить консультації, огляд, призначення схеми лікування, отоскопію
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 47 відгуків

Олена 12 Серпень 2026
Хороший лікар Ніна Іванівна на консультації сподобалось
Олексій 07 Липень 2026
Тетяна 11 Червень 2026
Анастасія 02 Червень 2026
Все дуже сподобалося на візиті.
Тетяна 12 Березень 2026
Візит пройшов добре, в принципі лікар відповів на всі мої запитання. Залишалася задоволена роботою лікаря. Дякую.
Надія 02 Вересень 2025
Лікар приємна, відповіла на усі наші запитання, дитині було комфортно на візиті.
Меланія 15 Липень 2025
Лікар дуже уважна, вислухала, надала поради, будемо звертатися на повторний прийом
Савелій 15 Липень 2025
В клініку ми приїхали раніше, сподобалося, що нас одразу лікар прийняв, по часу консультація була довга, лікар все зробила, послухала, поставила питання, ознайомилась з результатами аналізів, дала направлення на процедури та додаткові аналізи, виписала лікування, прийом пройшов добре
Карина 03 Червень 2025
Удобно что могли сдать анализ один и врач понравился
Тетяна 07 Травень 2025
Нам все дуже сподобалось, ми були на консультації в Ніни Іванівни. Вона дуже гарний та приємний спеціаліст, дуже допомогла нам. Консультацією повністю задоволені.
Показати ще 10 Відгукиautorenew