Дніпро
Лікар Ревматолог Гречаник Неля Михайлівна на Doc.ua

Відгуки про Гречаник Неля Михайлівна

Спектр захворювань, якими займається Неля Михайлівна, складається з усього переліку ревматичних патологій (реактивні артрити, спондиліт Бехтерева, подагра), аутоімунних поразок сполучних тканин (склеродермія, вовчак), остеопорозу кісток і багатьох інших порушень.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 47 відгуків

Алла 11 Січень 2025
Все було чудово, дякую.
Леонід 04 Січень 2025
Мені дуже все сподобалося на візиті. Планую у майбутньому прийти на візит ще раз саме до цього лікаря.
Олександр 21 Листопад 2024
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Констянтин 02 Листопад 2024
Інна 10 Жовтень 2024
Консультація була надана в повному обсязі, в мене навіть не виникло запитань до лікаря. Лікарка назначила дообстеження, надала рекомендації та призначила лікування на 14 днів. Після того як пройду дообстеження планую повторно звернутись до даного  спеціаліста.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Артем 07 Вересень 2024
Чудова лікарка, уважна, ввічлива, все бездоганно
Ольга 31 Серпень 2024
З лікарем ми поспілкувалися дуже добре, лікар нам все пояснила і розказала що потрібно робити. Лікар дуже хороший! До лікаря зверталися вже не перший раз і будемо звертатися ще. Ми дуже задоволені
Яна 10 Серпень 2024
Ольга 20 Липень 2024
Консультація пройшла дуже добре, я задоволена.
Олександр 06 Липень 2024
Першою консультацією був задоволеним, а ось другою навпаки, консультація пройшла якось скуто, стисло, тобто не пояснила до ладу що та як робити, зацікавленості великої не бачив.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 chevron_right

Лікарі поблизу