Наталя Михайлівна дитячий, підлітковий і дорослий лікар-гінеколог першої кваліфікаційної категорії. Уже багато років займається всебічним наглядом і підтримкою здоров'я жінок на всіх етапах. Спеціаліст в області лікування патології шийки матки методами радіохвильової коагуляції, порушень менструального циклу, клімактеричних розладів, захворювань (запальних) жіночих статевих органів.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 80 відгуків
Олена 05 Листопад 2024
Софія 27 Вересень 2024
Лікаря знаю давно, тринадцять років назад лікар вела мою вагітність, а на прийом записували доньку. Лікаря дуже гарно знаємо, дуже досвідчена, професійна, я дуже задоволена лікарем. Клініці дуже пощастило з таким лікарем
Варвара 17 Вересень 2024
Наталія Михайлівна гарний фахівець, доброзичлива, усе розповіла що нас турбувало, зараз проходимо курс лікування. Нам подобається лікарка
Юлія 17 Вересень 2024
Лікарка була зі мною ввічлива, усе мені детально пояснила та розповіла по моїй проблемі з якою зверталась. Зустріч пройшла чудово
Василиса 09 Серпень 2024
Сподобалось ставлення лікарки - дуже добре, водила дитину підлітка, це був її перший візит до гінеколога, дитина також залишилась задоволеною, а не наляканою, так що усе було добре.
Василіса 02 Серпень 2024
Всю інформацію, що ми хотіли отримати, ми отримали. Прийом сподобався
Кароліна 26 Липень 2024
Візит пройшов на самому найвищому рівні. Лікар прекрасно нас проконсультувала по всіх наших питаннях. Дійсно ввічливий та уважний лікар, все чітко та доступно пояснила.