Наталія Павлівна акушер-гінеколог вищої категорії з досвідом роботи більше 20 років. Спеціалізується на лікуванні гострих і хронічних захворювань жіночої сечостатевої системи інфекційного і гормонального характеру. Проводить кольпоскопію, біопсію, кріодеструкцію шийки матки, введення / видалення ВМС і ін.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 74 відгуки
Ілона 01 Листопад 2024
Дуже сподобався прийом ! Лікар професіонал!
Анастасія 28 Жовтень 2024
Візит минув добре. Було дуже комфортно, спокійно, лікар мені дуже швидко допоміг і відповів на всі мої питання.
Юлія 07 Серпень 2024
Найкращий лікар, дуже добрий, грамотний, дуже гарно ставиться до пацієнтів. До лікаря прийшла перший раз, я не знала що робити, лікар все добре розказала, я дуже задоволена лікарем
Ольга 11 Червень 2024
Мені все сподобалося, спілкування з лікаркою, консультація і прийом в цілому, дякую.
Ольга 01 Червень 2024
Недобриченко Єлизавета Олегівна 22 Травень 2024
Лікар дуже хороший спеціаліст, була уже не вперше на візиті у цього лікаря, тому знаю можливості лікаря добре.
Олександра 21 Травень 2024
Анна 10 Травень 2024
Лікар кваліфікований спеціаліст. Дуже приємно поспілкувалися з цим лікарем, видно що лікар добре знає свою справу. Візит дуже добре пройшов.
Світлана 02 Квітень 2024
Все дуже добре, все сподобалося. Лікар гарно все розказала, допомогла
Світлана 09 Березень 2024
Консультацією, як завжди, залишилася задоволена – лікар професіонал до якого звертаюся вже не вперше.