Лікар-психолог з вищою медичною освітою, який використовує доказові методи лікування. Допоможу вирішити твої ментальні проблеми та знайти сенс життя. P.S. Вихід є завжди, навіть коли ти його не бачиш!
Науково-практична конференція «Війна і люди: як зберегтипсихічнездоров’я»
Науково-практична конференція «Війна і люди: як зберегти психічне здоров’я». Майстер-клас «Діагностика та терапія ПТСР»
Науково-практична конференція «Війна і люди: як зберегти психічне здоров’я». Майстер-клас «Що потрібно знати лікарю про психологічну травму?»
Науково-практична конференція «Війна і люди: як зберегти психічне здоров’я». Майстер-клас «Робота з інтрузивними спогадами та флешбеками»
III конгрес з міжнародною участю «Психосоматична медицина XXI століття:реалії та перспективи»
Науково-практична конференція» Чого Бояться лікарі? Патологічна тривога-«Де тонко,там і рветься»»
«Дистрес Війни:як позбутися безоння» (Майтер клас в рамках III конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина XXI століття:реалії та перспективи»)
Науково-практична конференція «Війна і люди: як зберегти психічне здоров’я»
Майстер-клас «Що потрібно знати лікарю про психологічну травму?»
VI Національний конгрес неврологів, психіатрів України
«Неврологія, психіатрія та наркологія у сучасному світі: глобальні виклики та шляхи розвитку»