Доктор спеціалізується на кардіології. Веде консультативний прийом, проводить ЕКГ, Холтер-ЕКГ, ДМАТ. Займається лікуванням таких захворювань, як: ішемічна хвороба серця, стенокардія, артеріальний тиск, пороки серця, профілактична кардіологія. Надає оцінку передопераційного ризику при операціях на серці та судинах
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 32 відгуки
Ольга 04 Червень 2024
Мне очень понравился прием, врач очень грамотный и вежливый, я очень довольна визитом к доктору
Людмила 23 Травень 2024
Ростислав 14 Травень 2024
Все було добре, лікар надав чітку консультацію, дав розшифровку і рекомендації, прийом сподобався
Богдан 02 Травень 2024
Сергій 21 Березень 2024
Лікарка дуже сподобалась як людина та як спеціаліст, все було інформаційно, зрозуміло, огляд пройшов добре.
Елена 28 Грудень 2023
Все нормально, не погано пройшов візит, надіюся назначення яке надав лікар допоможе.
Олександра 14 Грудень 2023
Грамотна, досвідчена лікарка, все пояснила, відповіла на запитання, призначила лікування, я задоволена візитом та сподіваюся на гарний ефект від лікування.
Сергій 17 Жовтень 2023
Залишились задоволені консультацією - мені сказали що із серцем мого сина великі проблеми, але Олена Вікторівна мені трошки заспокоїла нерви, та й взагалі, хороше відношення в неї до людей.