Чернівці
Лікар Гінеколог Яворщук Тетяна Іллівна на Doc.ua

Яворщук Тетяна Іллівна

Лікар-гінеколог. Проводить консультативні прийоми пацієнток гінекологічного профілю. Займається питаннями жіночого репродуктивного здоров'я: здійснює лікування патологій шийки матки, хвороб органів малого тазу, проводить терапію захворювань, які передаються статевим шляхом та ін.
Відгуків
Освіта
  • Закінчила Чернівецьке медучилище з відзнакою (1993)
  • Навчалася на лікувальному факультеті Буковинської державної медичної академії (1999)
  • Проходила інтернатуру на базі ЧГКРД № 2 (2001)
Курси
  • Брала участь в семінарі для лікарів урологів і гінекологів «Запальні захворювання органів малого тазу: сучасний погляд на проблему» (2014)
  • Брала участь в роботі національного циклу семінарів в форматі телемосту «Міжнародні та вітчизняні стандарти надання гінекологічної допомоги» в м.Чернівці (2014)
  • Брала участь в програмі «Здоров'я жінок України» і успішно пройшла навчальний курс, м.Чернівці (2015)
  • Пройшла передатестаційний цикл по спеціальності "Гінекологія" на базі Буковинського державного медичного університету, на кафедрі гінекології (2015)
  • Брала участь в науково-практичній телеконференції з міжнародною участю «Роль дефіциту магнію в гінекології» (2015)
  • Пройшла школу климактерія Т.Ф. Татарчук «Гармонія гормонів - основа здоров'я жінки» в м.Києві (2015)
  • Була учасником науково-практичної конференції з міжнародною участю «Інфекції в гінекології» (2015)
  • Національний цикл семінарів «Здоров'я жінки в 21 столітті» м.Чернівці (2016)
  • Всеукраїнська науково-практична конференція «Жіноче здоров'я: імплементація сучасних протоколів в клінічну практику» м.Тернопіль (2017)
  • Цикл лекцій в ДУ «Інститут педіатрії та гінекології НАМН України» на тему: «Гармонія гормонів - основа здоров'я жінки» г. Киев (2017)
  • Науково-практична конференція «Сучасні аспекти збереження та відновлення здоров'я жінки» м Вінниця (2017)
  • Тренінг на тему: «Академія успішного лікаря. Другий рівень» м.Чернівці (2017)
  • Науково-практична конференція з міжнародною участю і пленум ГО «Асоціація гінекологів України» (2017)
  • Науково-практична конференція «Еволюційна гінекологія. Критично мислити. Чесно дискутувати» м. Київ (2017)
  • 1-й Всеукраїнський науково-практичний Форум з міжнародною участю «Vagina, Cervix, Uterus: інфекція, запалення, неоплазія» м. Київ
  • Школа-семінар «Гармонія гормонів - основа здоров'я жінки» м. Київ (2018)
  • Німецько-український конгрес «Інноваційні технології в гінекології, мамології та естетичній медицині» (2018)
  • Науково-практична конференція «Молочна залоза як міждисциплінарна проблема. Сучасні аспекти лікування прогностично несприятливих форм раку молочної залози» м. Київ (2018)
  • 2-й Всеукраїнський науково-практичний Форум з міжнародною участю «Vagina, Cervix, Uterus: інфекція, запалення, неоплазія» м. Київ (2018)
  • Науково-практична конференція «Код жінки, або гормональна рівновага. Як гормони впливають на наше життя» м. Київ (2018)
  • Профі-Лаб: «Зустрічі професіоналів: гінекологія» м. Київ (2018)
  • Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в гінекології: від науки до практики» м.Яремче (2018)
  • Науково-практична конференція з міжнародною участю «Перинатальна медицина в Україні: проблеми, досягнення, пріоритети» м.Чернівці (2019)
Послуги
  • Консультативний прийом, огляд
  • Лікування запальних захворювань органів малого таза
  • Діагностика та лікування порушень менструального циклу
  • Забір цитологічних досліджень

Лікарі поблизу