Лікар Невролог Краснюкевич Людмила Романівна на Doc.ua

Відгуки про Краснюкевич Людмила Романівна

Лікар спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології неврологічного профілю. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 19 відгуків

Вікторія 01 Травень 2026
Дуже хороший лікар Людмила Романівна. Дуже задоволена лікарем на консультації сподобалось
Ярослав 28 Квітень 2026
Прийом пройшов чудово
Неля 31 Березень 2026
Я задоволена візитом до лікаря.
Даніела 26 Лютий 2026
 Лікар дуже компетентна, дуже нам сподобався прийом, знає підхід до дитини і до мами.  Ми задоволені візитом
Іван 06 Лютий 2026
Консультація пройшла просто чудово, Людмила Романівна дуже гарний спеціаліст, дуже уважна, все детально пояснила нам, клініка також чудова, все було супер, дуже дякую.
Анна 22 Січень 2026
Ми дуже задоволені прийомом. Лікар сподобалась, уважно все вислухала, призначила лікування, все обстежила. Ми залишились дуже задоволені лікарем. Рекомендую лікаря
Оксана 21 Січень 2026
Все було прекрасно на візиті, просто класно. Дякую.
Альона 17 Жовтень 2025
Все було добре. Лікар на запитання мої відповіла
Анна 11 Липень 2025
Людмила Романівна насправді дуже хороший лікар. Справжній професіонал своєї справи, добре виконує свою роботу. На візит тільки ходимо до цього лікаря, якщо виникає якась проблема. І цього разу все було просто супер на візиті.
Марина 10 Липень 2025
Все пройшло на найвищому рівні. Ми залишились дуже задоволені кваліфікацією лікарки, її відношенням та оглядом, вона все доступно пояснила, розповіла що нам далі робити. В нас залишились позитивні враження. Ми вдячні лікарці за гарний прийом та за гарне відношенням до дитини.
1 2
Показати ще 9 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Чернівці