Валентина Дмитрівна – лікар вищої категорії. Спеціалізується на акушер-гінекології та репродуктології. Також лікар проводить оперативні втручання, такі як: гістероскопія, лапаротомія і т. д. Валентина Дмитрівна має такі види діагностики як, кольпоскопія, УЗД органів малого тазу.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 19 відгуків
Стелла 25 Листопад 2024
Лікар чудовий спеціаліст. Просто неперевершена у своїй роботі. Візит пройшов чудово.
Каріна 11 Листопад 2024
Все сподобалось, дуже гарна лікарка, компетентна та приємна в спілкуванні.
Наталія 19 Серпень 2024
Все добре пройшло , лікар приємна жінка , дуже делікатна, відповідала на всі питання . Мені сподобався прийом.
Єлизавета 09 Липень 2024
Лікар хороший, прийом сподобався
Інна 21 Червень 2024
Все мені сподобалося, консультація гарна і клінікою я задоволена, дякую.
Ірина 17 Травень 2024
Сподобалось обслуговування, сама лікарка - професійна та делікатна, від першої консультації отримала усе що було потрібно. Візитом залишилась цілком задоволеною.
Олена 18 Березень 2024
Лікарка професіонал своєї справи, дуже ввічлива та добра.
Анна 30 Січень 2024
Лікаря знала ще до прийому, лікар дуже розумна людина, добре розуміє пацієнта. Лікар консультує мене по дуже важливим питанням, які мене цікавлять. Лікар з розумінням ставиться до пацієнтів, це мені дуже подобається
Світлана 20 Грудень 2023
Все добре пройшло. Сподобалося на візиті.
Наталья 07 Листопад 2023
Очень понравилось, понравилась консультация и сама врач. Врач ответила на все мои вопросы, все диагностики так же провела, комфортно было находиться в кабинете у врача.