Лікар спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: пухлина головного мозку, неврит, невропатія, хронічне ДЕП; остеохондроз, нівтіт, арахноїдит
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 111 відгуків
Сергій 06 Травень 2025
Дуже сподобалося на візиті у цього лікаря. Лікар доступно все пояснила, візит пройшов просто чудово, все було супер. Дякую.
Богдана 03 Травень 2025
Все сподобалося
Татьяна 29 Квітень 2025
Доктор супер! Доктор профессионал, приятная в общении, внимательная, общительная, добрая. Я к доктору пришла с сильной болью, а ушла от доктора, даже легче стало. Очень хорошее отношение к пациентам. К доктору обращалась уже третий раз, доктором я очень довольна.
Микола 14 Квітень 2025
Взагалі все влаштовує, приємне спілкування, лікар компетентний, прийом пройшов добре
Сергій 05 Квітень 2025
Ілона 21 Березень 2025
Володимир 17 Березень 2025
Лікар дуже уважно вислухав мене, оглянув, провів консультацію, назначив лікування і направив на додаткове обстеження МРТ. Сподобалася консультація, все було максимально доступно та зрозуміло, лікар призначив лікування. Цілком задоволений прийомом у лікаря.
Оксана 15 Березень 2025
Лікарка хороший фахівець. Все сподобалось
Микола 06 Лютий 2025
На візиті мені все сподобалося. Людмила Олексіївна гарний лікар, все мене розпитала, гарно все пояснила.
Олена 01 Лютий 2025
Лікарка дуже приємна, гарний фахівець. Я була з чоловіком на візиті, нам усе сподобалось, після візиту у нас залишились гарні емоції.