New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Сімейний лікар Севаст`янова Євгенія Вячеславівна на Doc.ua
4.0

Севаст`янова Євгенія Вячеславівна

немає вільних слотів

для запису через call-центр : +38 (067) 102-86-47

Лікар – сімейної медицини приймає пацієнтів первинної ланки з: Захворювання дихальної системи; хвороби шлунково-кишкового тракту; хвороби серцево-судинної системи; хвороби сечостатевої системи; захворювання ендокринної системи.

Оберіть медичний центр

Черкаси, вул. Чехова, 43на карті
Черкасская область
Виклик додому
Немає доступних слотів для запису
4.0
Рейтинг лікаря
Відгуків

Освіта

• Курський державний медичний університет, спеціальність «Лікувальна справа»

Курси

• 05.08.2023 р. - курси підвищення кваліфікації від Академія НСЗУ : Ведення поширених психічних розладів на первинному рівні медичної допомоги із використанням керівництва mhGAP
  • 2025 р. - курси підвищення кваліфікації від Харківський національний медичний університет : ТУ Раціональна антибактеріальна та антивірусна терапія інфекційних хвороб на догоспітальних етапах.
  • 2025 р. - курси підвищення кваліфікації від Академія НСЗУ: спочатку людина. Онлайн-курс про безбар`єрність у закладах охорони здоров`я
  • 2025 р. - курси підвищення кваліфікації від Академія НСЗУ: особливості ведення пацієнтів , які пережили полон та/або постраждали від тортур, сексуального насильства пов`язаного з конфліктом.
  • 2025 р. - курси підвищення кваліфікації від Центр громадського здоров`я: Самотестування на ВІЛ.
  • 2026 р. - курси підвищення кваліфікації від Академія НСЗУ: Підготовка до скрінінгу здоров`я 40+.
  • 2026 р. - курси підвищення кваліфікації від Центр громадського здоров`я: Впровадження відеоконтрольованого лікування хворих на туберкульоз.
  • 2026 р. - курси підвищення кваліфікації від Центр громадського здоров`я: Ведення пацієнтів з туберкульозом на амбулаторному етапі лікування для лікарів первинної медико-санітарної допомоги.
  • 2026 р. - курси підвищення кваліфікації від Академія НСЗУ: внесення інформації в ЕСОЗ.

Лікування захворювань

• Онлайн консультація терапевта
  • ОНЛАЙН повторний прийом за програмою "Національний скринінг здоров'я 40+
  • ОФЛАЙН повторний прийом за програмою "Національний скринінг здоров'я 40+
  • Тропоніновий тест
  • Лікар працює по програмі Скрінінг 40+, веде платний терапевтичний прийом, приймає декларованих пацієнтів інших СМ лікарів Он Клінік Черкаси.

Лікування захворювань:

• Застуди та інфекції (ГРВІ): грип, ангіна, бронхіт, пневмонія, ларингіт, закладеність носа та кашель.
  • Серцево-судинні хвороби: підвищений або знижений тиск (гіпертонія), ішемічна хвороба серця (ІХС), аритмія.
  • Хвороби шлунка та кишківника (ШКТ): гастрит, виразка, панкреатит, холецистит, закреп, діарея.
  • Проблеми дихання: бронхіальна астма, хронічне обструктивне захворювання легень (ХОЗЛ).
  • Хвороби нирок та сечовивідних шляхів: цистит, пієлонефрит.
  • Порушення обміну речовин та ендокринної системи: цукровий діабет, проблеми з щитоподібною залозою, надмірна вага.
  • Неврологічні порушення: часті головні болі, запаморочення, невралгії, загальна слабкість або швидка втомлюваність.