Черкаси
Лікар Ендокринолог Головченко  Олена  Валеріївна на Doc.ua

Відгуки про Головченко Олена Валеріївна

Лікар займається лікуванням таких захворювань, як цукровий діабет, ожиріння; остеопорозу, порушень ліпідного обміну. Також проводить діагностику та лікування захворювань надниркових залоз, ендокринних проблем при жіночому безплідді.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 17 відгуків

Катерина 06 Листопад 2024
Все сподобалось.
Ірина 05 Листопад 2024
Любов 25 Жовтень 2024
Це перший лікар, за останній час, який зібрав повний анамнез хворого. В подальшому розказала по результатам діагностик та обстежень, дала консультацію. Ще порадила додатково здати аналізи. Мене все влаштувало. Плануємо в подальшому ще консультації в цього лікаря.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Алла 15 Жовтень 2024
Лікар мені дуже сподобався. Консультація пройшла чудово.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Анна 02 Жовтень 2024
Лікар дуже чуйна, дуже уважна, спокійна. Лікар заглиблюється в деталі, цікавилась в минулі анамнези хворого, дуже об'єктивно все розглядає, дуже сподобалася лікар, планую звертатися до лікаря ще
Юлія 07 Серпень 2024
Хороша лікарка, мені сподобалось її ставлення до пацієнта, вона спокійна, не має якихось поспішних висновків - направила на подальші обстеження, аналізи. Немає якихось суб'єктивних оцінок, тому візитом я задоволена.
Ірина 30 Липень 2024
Прийом пройшов добре, дуже кваліфіковано, прийом сподобався
Каміла 18 Липень 2024
Лікар гарно все розповіла, все дуже докладно, зрозуміло, розгорнуто. Ми до лікарів ходимо дуже часто, маємо досвід спілкування і можемо порівняти, лікар дуже сподобався
Вікторія 17 Липень 2024
Сподобався підхід лікарки до перевірки - наприклад можливо до якихось симптомів. Була чуйна й розуміла тематику. Консультація пройшла конкретно та чітко, тому я задоволена.
25 Червень 2024
До лікаря зверталася перший раз, прийом сподобався. Планую звернутися до лікаря на наступний прийом
1 2
Показати ще 7 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Черкаси