Черкаси
Лікар Кардіолог Жукова Алла Іванівна на Doc.ua

Відгуки про Жукова Алла Іванівна

Лікар спеціалізується на кардіології та терапії. Займається лікуванням таких захворювань, як: ішемічна хвороба серця, стенокардія, кардіосклероз, серцева недостатність 1-3 стадії, гіпертонічна хвороба 1-3 стадії, кардіоміопатія, вегето-судинна дистонія. Веде пацієнтів, які перенесли операції на серці, стентування, імплантацію кардіостимуляторів, запальні захворювання серця.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 42 відгуки

Олександр 30 Жовтень 2024
 Ціло направлено йшов на візит саме до цього лікаря. Лікар просто чудовий, фаховий спеціаліст, прекрасно знає свою справу. Найкращий лікар з усіх лікарів, яких я зустрічав. Абсолютно ніяких питань немає по роботі лікаря.
Володимир 16 Жовтень 2024
Були в Алли Іванівни на прийомі. Нам дуже сподобалась її приємність, привітність, відчуття, що вона давно тебе знає, також з нею було дуже комфортно. І взагалі про цього спеціаліста ми чули дуже багато позитивних слів.
Наталія 14 Жовтень 2024
Дуже задоволена візитом. Мене гарно прийняли, всі співробітники чудові та дуже привітні.  Лікар також дуже гарний.
Михайло 09 Жовтень 2024
Це найкращий лікар в Черкасах.
Лідія 23 Вересень 2024
На прийомі мені було приємно знаходитися. Лікар дуже уважна, добре вислухала, обстеження зробили без поспіху, приділили достатньо часу, дала рекомендації. Лікар розказала як буде проходити далі лікування, пояснила коли потрібно звертатися до лікаря ще, порадила МРТ. Після діагностики звернуся до лікаря на наступний прийом, щоб порівняти результати. Візитом до лікаря задоволена
Алевтина 09 Вересень 2024
Була у багатьох лікарів на візиті. Часто лікарі навіть не хотіли мене слухати, в мене дійсно є серйозні проблеми зі здоров'ям. Не всі препарати мені підходять. Але у відповідь я чула тільки одне, не хвилюйтеся у всіх є такі проблеми, Вам все підходить. Алла Іванівна перший спеціаліст, який мене уважно вислухав. Вона чітко розібралася у моїй проблемі, підібрала таке лікування, щоб воно мені не просто підійшло, а ще й не зашкодило, а дійсно допомогло. Дуже рідко в наш час можна зустріти такого лікаря, щоб він так добре відносився до пацієнта. Дуже вдячна лікарю за чудово виконано свою роботу.
Тетяна 31 Липень 2024
Нам дуже сподобався прийом, лікар уважно вислухала
Володимир 17 Липень 2024
Усе пройшло добре, залишився задоволеним.
Світлана 03 Липень 2024
Не було жодних проблем, отримала бажане, залишилась задоволеною.
Ростислав 03 Липень 2024
Усе сподобалось.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 chevron_right

Лікарі поблизу