Лікар Кардіолог Жукова Алла Іванівна на Doc.ua

Відгуки про Жукова Алла Іванівна

Лікар спеціалізується на кардіології та терапії. Займається лікуванням таких захворювань, як: ішемічна хвороба серця, стенокардія, кардіосклероз, серцева недостатність 1-3 стадії, гіпертонічна хвороба 1-3 стадії, кардіоміопатія, вегето-судинна дистонія. Веде пацієнтів, які перенесли операції на серці, стентування, імплантацію кардіостимуляторів, запальні захворювання серця.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 69 відгуків

Людмила 15 Квітень 2026
Лікарка дуже чуйна, уважна, професійна, консультація пройшла на найвищому рівні, нам було призначено курс лікування, ми дуже раді, що нарешті знайшли свого кардіолога.
Валентина 13 Квітень 2026
Мені все дуже сподобалось, всі співробітники клініки дуже ввічливі, дуже привітні, все підкажуть. Лікарка взагалі чудова, ми з нею підтримуємо зв'язок, я дуже задоволена консультацією, дякую.
Микола 08 Квітень 2026
Євгенія 08 Квітень 2026
Найвищий бал! Сподобалося як лікар ставиться до пацієнтів, Алла Іванівна професіонал своєї справи, лікар молодець, лікар дуже гарно все пояснює, я дуже задоволена лікарем
Лариса 06 Квітень 2026
Микола 06 Квітень 2026
До лікаря зверталися перший раз, нам потрібен був кардіолог, щоб лікар спостерігав після інфаркту. Лікар нам все розказала, пояснила. Надалі до лікаря будемо звертатися на постійній основі
Наталія 30 Березень 2026
На прийомі лікар все дуже зрозуміло і чітко пояснила, рекомендувала нові заспокійливі ліки, щоб покращити стан. Загалом прийом пройшов чудово
Тетяна 25 Березень 2026
Прийом пройшов дуже добре, лікар дуже чуйна людина, гарний спеціаліст. Лікаря мені рекомендували знайомі, всі мої знайомі залишилися дуже задоволені, гарні відгуки. Лікар дуже сподобалася, рекомендую!
Марина 09 Березень 2026
Я у Аллы Ивановны лечилась в другой больнице в прошлом году, поэтому доктора специально искала. Доктор очень понятно все объясняет, назначила лечение, подсказала реальную причину проблемы, другие специалисты не сказали. К доктору всегда можно обратиться, доктор всегда поможет и подскажет. Я очень довольна приемом
Лілія 11 Лютий 2026
Ми задоволені візитом до лікаря, нас все влаштувало. Лікар дуже велика людина, задоволені проведеною діагностикою.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7

Лікарі поблизу