Лікар Стоматолог, Гнатолог Клименко Олександр Русланович на Doc.ua

Відгуки про Клименко Олександр Русланович

Олександр Клименко — лікар-стоматолог Estetium, який спеціалізується на функціональній діагностиці зубо-щелепної системи, лікуванні дисфункцій скронево-нижньощелепного суглоба (СНЩС) та плануванні комплексної стоматологічної реабілітації. У своїй роботі лікар виходить з принципу Estetium: спочатку функція — потім форма. Це означає, що будь-яке лікування починається з аналізу роботи суглобів, м’язів, траєкторій руху щелеп і оклюзійного навантаження, а не з косметичних рішень. Такий підхід дозволяє уникати повторних сколів реставрацій, хронічного болю, клацань у суглобі та відчуття «незручного прикусу» після лікування. Олександр Русланович працює з пацієнтами, які мають клацання в щелепі, біль біля вуха, втому жувальних м’язів, порушення прикусу, часткову або повну адентію, а також з тими, хто потребує обґрунтованого плану відновлення після ортодонтичного або ортопедичного лікування.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 16 відгуків

Анастасія 23 Квітень 2026
Все було добре лікар на консультації все пояснив
Сергій 07 Квітень 2026
Сподобався візит до клініки та прийом у лікаря Олександра Руслановича. Сучасний, компетентний, надає чіткі та зрозумілі пояснення. Чудовий рівень обслуговування, професійний підхід, сучасне обладнання.
Наталія 26 Березень 2026
Мені сподобався лікар і взагалі підхід лікарні до обстеження. Я отримала розгорнуту відповідь і візуальну теж, яку складає моя проблема. Отримала направлення на додаткове дослідження, щоб отримати протокол лікування.
Олена 25 Жовтень 2025
Лікар Олександр Русланович проконсультував нас назначив надалі обстеження. На консультації все сподобалось
Олена 23 Жовтень 2025
Тетяна 21 Жовтень 2025
Тетяна 14 Жовтень 2025
На мій погляд, лікар компетентний спеціаліст, прийом сподобався.
Володимир 11 Жовтень 2025
Добре пройшов візит.
Тетяна 07 Жовтень 2025
Варвара 04 Жовтень 2025
1 2
Показати ще 6 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Черкаси