Бровари
Лікар Психіатр Ющенко Тарас Петрович на Doc.ua

Ющенко Тарас Петрович

Лікар спеціалізується на психіатрії. Проводить консультативний прийом, проведення медикаментозне лікування разом з комплексом реабілітаційних заходів з метою ресоціалізації пацієнтів; взаємодія зі структурами соціального захисту для вирішення питань соціальної допомоги
Відгуків
Освіта
  • Національний медичний університет імені О.О.Богомольця, лікувальна справа (2017)

Лікування захворювань
  • Депресія
  • Генералізований тривожний розлад
Послуги
  • Диспансеризація пацієнтів з вадами психічного здоров’я
  • Забезпечення ліками пільгової категорії пацієнтів з вадами психічного здоров’я
  • Проведення профілактичних та реабілітаційних заходів, консультацій, діагностики та лікування психічних розладів
  • Профілактика суспільно-небезпечних дій пацієнтів з вадами психічного здоров’я
  • Проведення медикаментозного лікування разом із комплексом реабілітаційних заходів з метою ресоціалізації пацієнтів
  • Взаємодія зі структурами соціального захисту для вирішення питань соціальної допомоги
  • Активний нагляд, контроль за лікуванням в амбулаторних умовах з метою профілактики загострення захворювання, за умови принципу добровільності під час надання допомоги
  • Своєчасні огляди, систематична оцінка психічного стану пацієнтів та корекція лікування
  • Спільно з родичами контроль за поведінкою пацієнтів та виконанням рекомендацій лікаря
  • Проведення попередніх та періодичних психіатричних оглядів
  • Оформлення медичної документації щодо первинного та наступного проходження ЛКК з метою вирішення соціальних питань

Лікарі поблизу

Всі лікарі Бровари