Каспрук Олена Олександрівна - лікар лікар-дерматовенеролог вищої кваліфікаційної категорії. Досвід роботи – більше 20 років. Займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри, волосся, нігтів.
Лікар проводить діагностику і лікування таких хвороб, як вугрова хвороба, розацеа, періоральний дерматит, себорейний дерматит, атопічний дерматит, герпес, мікози шкіри, оніхомікоз, алергодерматози, стрептодермії, екземи, псоріаз та ін. Проводить дерматоскопію і видалення новоутворень шкіри (родимки, себорейні кератоми, папіломи, ангіоми, бородавки, контагіозний молюск) радіохвильовим методом. Фахівець у своїй практиці використовує тільки доказові методи лікування.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 76 відгуків
Варвара 26 Березень 2025
Ми дуже задоволені прийомом, у лікаря був дуже об'єктивний підхід до дитини. Все супер!
Любов 17 Березень 2025
Олена Олександрівна уважна, хороша людина. Я задоволена залишилась візитом.
Володимир 07 Березень 2025
Візит пройшов чудово. Олена Олександрівна прекрасний лікар. Я дуже залишився задоволений візитом.
Неллі 01 Березень 2025
Візит добре пройшов. Мені все дуже сподобалося, лікар чудовий спеціаліст, дійсно все було надзвичайно професійно. Дякую.
Евеліна 21 Лютий 2025
Лікар сподобався. Лікар добра, до дитини добре відносилася, кваліфікована, нам все підійшло і все сподобалося. Лікар приділила достатньо часу і навіть більше, проконсультувала, ми задоволені
Вікторія 15 Лютий 2025
Сподобався лікар, все було гаразд. Візит нормально пройшов.
Артем 14 Лютий 2025
Олена Олександрівна лікар з великим досвідом, все на візиті було комфортно та зрозуміло. Мені максимально сподобалося, лікар дійсно розташовує добре до себе, все супер.
Володимир 14 Лютий 2025
Лікар дуже уважний, гарно все пояснив, прийом сподобався
Наталія 10 Лютий 2025
Все добре було, зрозуміло, я задоволена, дякую.
Юлія 03 Лютий 2025
Мені все сподобалося під час візиту до лікарки, дякую.