Каспрук Олена Олександрівна - лікар лікар-дерматовенеролог вищої кваліфікаційної категорії. Досвід роботи – більше 20 років. Займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри, волосся, нігтів.
Лікар проводить діагностику і лікування таких хвороб, як вугрова хвороба, розацеа, періоральний дерматит, себорейний дерматит, атопічний дерматит, герпес, мікози шкіри, оніхомікоз, алергодерматози, стрептодермії, екземи, псоріаз та ін. Проводить дерматоскопію і видалення новоутворень шкіри (родимки, себорейні кератоми, папіломи, ангіоми, бородавки, контагіозний молюск) радіохвильовим методом. Фахівець у своїй практиці використовує тільки доказові методи лікування.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 106 відгуків
Вероніка 22 Жовтень 2025
Я абсолютно задоволена консультацією, Олена Олександрівна дуже грамотна лікарка, все пояснила мені детально, консультація була повна і зрозуміла. Дуже дякую, в майбутньому звертатимусь ще.
Дмитро 21 Жовтень 2025
Лікар дуже приємна в спілкуванні, дуже докладно все пояснила, відповіла на всі мої запитання, прийом сподобався
Марія 18 Жовтень 2025
Все чудово було на візиті. Лікар все пояснила, розповіла чітко, зрозуміло, детально.
Анастасія 17 Жовтень 2025
Лікарка дуже хороша людина.
Ярослав 01 Жовтень 2025
Лікарка хороший фахівець, все розповіла що, як і де. Раджу
Олексій 16 Вересень 2025
Валерія 15 Вересень 2025
Ілля 15 Вересень 2025
Лікарка чудовий фахівець.
Руслана 23 Серпень 2025
Лікар доволі все добре мені роз'яснила і розповіла в чому проблема.