Каспрук Олена Олександрівна - лікар лікар-дерматовенеролог вищої кваліфікаційної категорії. Досвід роботи – більше 20 років. Займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри, волосся, нігтів.
Лікар проводить діагностику і лікування таких хвороб, як вугрова хвороба, розацеа, періоральний дерматит, себорейний дерматит, атопічний дерматит, герпес, мікози шкіри, оніхомікоз, алергодерматози, стрептодермії, екземи, псоріаз та ін. Проводить дерматоскопію і видалення новоутворень шкіри (родимки, себорейні кератоми, папіломи, ангіоми, бородавки, контагіозний молюск) радіохвильовим методом. Фахівець у своїй практиці використовує тільки доказові методи лікування.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 95 відгуків
Жанна 08 Серпень 2025
Олександр 06 Серпень 2025
Інна 01 Серпень 2025
Лікар компетентна людина. Рекомендую
Оксана 29 Липень 2025
Лікар має великий стаж, дуже досвідчений, дуже уважний. Прийом сподобався
Вікторія 26 Липень 2025
Анна 18 Липень 2025
Дуже добре пройшов прийом, лікар дуже доступно все пояснив, розказав і розписав лікування. Все дуже сподобалося, я задоволена. Записалась до лікаря на повторний прийом
Сергій 15 Липень 2025
Наталія 05 Липень 2025
Лікар Олена Олександрівна дуже уважна і позитивна. Провела трихоскопію ретельно з'ясувала обставини, що призвели до виникнення проблеми. Розробила індивідуальний план лікування, надала детальні рекомендації. Сподіваюсь, що вони мені допоможуть.
Юлія 21 Червень 2025
Мені сподобався прийом. Лікар дуже гарна людина, ввічлива, до такого лікаря завжди хочеться звертатися. Лікар компетентна, все, що треба, зробила, аналізи назначила, порадила що робить. Далі будемо виконувати всі процедури, які назначила лікар.