Лікар Пульмонолог, Терапевт Боб Анжела Олегівна на Doc.ua

Відгуки про Боб Анжела Олегівна

Анжела Олегівна - кандидат медичних наук, доцент кафедри внутрішніх хвороб №1 ТНМУ ім.І.Я. Горбачевського, лікар-пульмонолог вищої категорії, лікар терапевт вищої категорії. Учасниця численних міжнародних та всеукраїнських конференцій, тренінгів, майстер-класів по пульмонології, терапії та функціональній діагностиці. Лікар систематично підвищує кваліфікацію за спеціальністю в рамках тематичних курсів та курсів підвищення кваліфікації на базі факультетів післядипломної освіти вищих навчальних медичних закладів Тернополя, Львова, Києва.
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Ірина 23 Лютий 2026
Мені все дуже сподобалось, можу поставити п'ять балів лікарці. Анжела Олегівна все пояснила мені дуже детально. Дякую, я залишилась дуже задоволена консультацією з лікарем.
Марія 11 Лютий 2026
Вже не перший раз була на візиті у цього лікаря. Все завжди проходить добре, мені все дуже подобається.