Сторінка 2. Сторінка 2: Діагностичні центри Черкас - Черкасской области района(13)

• Wi-Fi зона,

NAZAROV ультразвукова діагностика – сучасна і повна діагностика всіх органів в одному місці! Ми ПЕРШІ в Черкаській області, хто запровадив та здійснює найсучасніший вид ультразвукового дослідження – фіброеластометрію зсувної хвилі та компресійну еластографію (мультипараметрична діагностика). Фіброеластометрія зсувної хвилі дозволяє швидко та якісно встановити ступінь фіброзу печінки за шкалою metavir (кількісний аналіз), а компресійна еластографія дає можливість з високою точністю діагностувати ступінь злоякісності новоутворень (якісний аналіз). ще

• Пн-Пт: 8:00-12:30

від 600 грн
    27 послуг діагностичного центру Продивитися весь прайс лист
    • Дитяча кімната,
    • Wi-Fi зона,

Медичний центр “Anatomia Здоров’я” ставить ваше здоров’я на перше місце.Завдяки широкому спектру послуг, які ми надаємо, від УЗД та лабораторної діагностики до косметології та вакцинації, ми забезпечуємо повний спектр медичної підтримки для наших пацієнтів. ще

• Пн-Пт: 9:00-18:00
    • Сб: 9:00-14:00