Медичний центр "ОН Клінік" Миколаїв
Медицинский центр «ОН Клиник» Николаев - это современное многопрофильное медицинское учреждение, работающее по стандартам европейских стран мира. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Перевірені відгуки про ДЦ
В клинике все отлично! Прием состоялся точно по времени, диагностику провели тщательно и внимательно, к доктору УЗИ специалисту вообще не было замечаний, доктор все объяснил. Прием мне очень понравился, у меня остались приятные впечатления. Очень хорошая клиника, чистая, все удобства есть, тепло, хорошее обслуживание, персонал полностью сопровождает, мне понравилось
Хороша клініка. Візит пройшов досить нормально.
Хороша клініка, все було класно. Візит пройшов суперово.
Клініка просто чудова, зручна та комфортна. Персонал у клініці дуже привітний та уважний. Загалом був вперше в цій клініці, мені дуже все сподобалося. При потребі буду звертатися у цю клініку ще обов'язково.
Візитом ми не задоволені, довелось робити УЗД двічі, спеціаліст був взагалі не уважний, або не зацікавлений, сказав що все добре, хоча насправді це було зовсім не так.