• пн - сб : 9:00 - 18:00
  • нд : вихідний

пр-т Мира, 5 Б

Саксаганський,

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Візит пройшов чудово, дякую.

Валентина, 24.02.26

Тільки найвищий бал цьому медичному центру. Мені все дуже сподобалось, прекрасні дівчата адміністратори, дуже гарні та приємні, спеціаліст, яка проводила діагностику також чудова, дякую.

Людмила, 14.01.26

Все було добре мені сподобалось

Анна, 18.12.25

Чудово все було у цій клініці. Навіть не зважаючи на те що у клініці не було світла, візит пройшов дуже добре.

Ольга, 15.12.25

Мені все дуже сподобалося.

Сніжана , 03.12.25

Все було чудово трішки затримались, але мене попередили попросили почекати.Тільки перед тим як я запитувала як довго буде тривати діагностика пройшла довше чим планувалося. Але всі були зі мною люб'язні було приємно, чудово я була рада такому відношенню

Ольга, 18.06.25

Дуже приємний весь персонал починаючи від обслуговуючи і до медичних. Рекомендую

Євгенія, 16.05.25

У цій клініці була вже вдруге, мені тут дуже все подобається. Лікарі та медперсонал всі чудові та дуже уважні.

Олена, 06.05.25

Все дуже сподобалося у цій клініці. Дякую.

Денис, 07.04.25

Виконувала в цьому центрі МРТ- діагностику. Залишилась дуже задоволена, там працюють дуже гарні та висококваліфіковані фахівці, вони все детально пояснили мені та провели діагностику. Дякую!

Вікторія, 25.02.25