Стоматологічна клініка Eurodental (Green)

Діагностичний центр

м. Київ, пр. В.Івасюка, 24, секція 10. На карті

Оболонський , м.Мінська

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Eurodental — стоматологія, де досконалість стала стандартом
З 2007 року ми не просто лікуємо зуби — ми працюємо для людей, які хочуть більше, ніж просто лікування зубів, ми повертаємо людям впевненість, усмішку та контроль над якістю життя. У клініці Eurodental працюють вузькопрофільні лікарі, які щодня дотримуються міжнародних протоколів доказової медицини та проходять безперервне навчання. Кожен клінічний крок — під контролем внутрішнього аудиту. Це гарантує вам безпечне, прогнозоване та максимально ефективне лікування.

У вашому житті немає випадкових рішень. Ви звикли до найкращого — в медицині, сервісі, технологіях. Саме тому ви обираєте Eurodental — клініку, де якість, комфорт і персональний підхід є не винятком, а стандартом.

68 % пацієнтів приходять за рекомендацією — найкращий доказ довіри, яку ми щодня виправдовуємо.

Технології майбутнього — вже сьогодні. Медицина рівня High-End
Ми інвестуємо у найкраще обладнання, щоб ваш досвід лікування був не лише безболісним, а й точним до мікрона:

• 3D КТ NewTom Go — мінімум опромінення, максимум діагностики, максимальна деталізація.
  • Intraoral Xray MyRay RXDC — моментальні знімки без очікування.
  • Мікроскопи Leica та Calipso — для ювелірної точності в естетичної реставрації, ендодонтії й мікрохірургії.
  • AI-платформа Diagnocat — автоматизований аналіз КТ та звіт по кожному зубу за секунди в допомогу лікарю і для впевненості пацієнта.
  • П’єзотом Piezotome Cube — атравматична хірургія, без болю й післяопераційного набряку.
  • Кондилограф ARCUSdigma II — 3D-аналіз щелепного суглоба.
  • Philips Zoom 4 — відбілювання до 8 тонів за один сеанс.
  • Імпланти Straumann, коронки та вініри класу Premium — з довічною гарантією.
  • Цифрове моделювання посмішки — ви бачите свій результат до початку лікування.

Повний спектр стоматології — від профілактики до повної реабілітації
Ми пропонуємо весь цикл послуг у одному місці:

• Імплантація (All-on-4/6, одномоментна, відстрочена)
  • Елайнери та брекети
  • Вініри, коронки, протезування
  • Хірургія, мікроскопна ендодонтія
  • Гнатологія та лікування ВНЩС
  • Пародонтологія, естетична стоматологія
  • Лікування під седацією
  • Цифрове моделювання усмішки

Чому вам — до нас?

• Команда експертів — кожен лікар вузькопрофільний, ми не віримо в «універсалів».
  • Безпека — стерилізація за найвищими міжнародними стандартами класу B.
  • Повний цикл — лікуємо не окремі зуби, а вас комплексно.
  • Визнання — Знак якості 2020, 1-е місце у Global Clinic Rating, «Лідер галузі».
  • Гарантії — на ключові види лікування.
  • Сервіс класу люкс — комфорт, турбота, прозорий план лікування.
  • Чесні ціни — консультації безкоштовні, попереднє озвучення вартості, лояльність та оплата частинами.
  • Зручне розташування та графік — 2 хвилини від метро «Мінська», Пн–Сб 09:00–21:00, Нд 09:00–15:00. Без очікування, з точністю до хвилини.

✅ Конфіденційність — ваша безпека, дані й комфорт — понад усе
       ✅ Фінансова гнучкість — прозоре ціноутворення, оплата частинами
       ✅ Окрема телефонна лінія та запис без черги

Комплексна стоматологія — під ключ
Вам не потрібно думати про етапи, погоджувати графіки чи турбуватися про процес. Ми все зробимо за вас.
Від першої консультації до фінального результату — під контролем куратора, з прозорим планом і гарантією на всі роботи.

• Імплантація (Straumann All-on-4/6)
  • VIP-ортодонтія: елайнери Invisalign, сапфірові брекети
  • Керамічні та цирконієві вініри/коронки ручної роботи
  • Гнатологія, лікування ВНЩС, нічні капи
  • Мікроскопна ендодонтія
  • Пародонтологія та комплексна естетична реабілітація
  • Лікування під внутрішньовенною седацією (уві сні)

Eurodental — перший крок до вашої ідеальної усмішки. Eurodental  коли важливий результат.

Доволі нормально відбувся візит, все те що мені було потрібно я зробила, сервіс у клініці був дійсно хороший. Тому ніяких суттєвих зауважень немає, візит пройшов добре.

Марина, 09.05.2025

Я задоволена обслуговуванням, візит влаштував, проведення діагностики сподобалося, все зручно, дякую.

Ірина, 08.01.2025
Дивитися всі відгуки
Центри поблизу

м. Київ, пр. В.Івасюка, 24.