Стоматологічна клініка Eurodental (Green)
- Паркінг,
- Оплата карткою,
- Пн-Сб: 9:00-21:00
- Нд: 9:00-15:00
м. Київ, пр. В.Івасюка, 24, секція 10. На карті
Оболонський , м.Мінська
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Eurodental — стоматологія, де досконалість стала стандартом
З 2007 року ми не просто лікуємо зуби — ми працюємо для людей, які хочуть більше, ніж просто лікування зубів, ми повертаємо людям впевненість, усмішку та контроль над якістю життя. У клініці Eurodental працюють вузькопрофільні лікарі, які щодня дотримуються міжнародних протоколів доказової медицини та проходять безперервне навчання. Кожен клінічний крок — під контролем внутрішнього аудиту. Це гарантує вам безпечне, прогнозоване та максимально ефективне лікування.
У вашому житті немає випадкових рішень. Ви звикли до найкращого — в медицині, сервісі, технологіях. Саме тому ви обираєте Eurodental — клініку, де якість, комфорт і персональний підхід є не винятком, а стандартом.
68 % пацієнтів приходять за рекомендацією — найкращий доказ довіри, яку ми щодня виправдовуємо.
Технології майбутнього — вже сьогодні. Медицина рівня High-End
Ми інвестуємо у найкраще обладнання, щоб ваш досвід лікування був не лише безболісним, а й точним до мікрона:
- 3D КТ NewTom Go — мінімум опромінення, максимум діагностики, максимальна деталізація.
- Intraoral Xray MyRay RXDC — моментальні знімки без очікування.
- Мікроскопи Leica та Calipso — для ювелірної точності в естетичної реставрації, ендодонтії й мікрохірургії.
- AI-платформа Diagnocat — автоматизований аналіз КТ та звіт по кожному зубу за секунди в допомогу лікарю і для впевненості пацієнта.
- П’єзотом Piezotome Cube — атравматична хірургія, без болю й післяопераційного набряку.
- Кондилограф ARCUSdigma II — 3D-аналіз щелепного суглоба.
- Philips Zoom 4 — відбілювання до 8 тонів за один сеанс.
- Імпланти Straumann, коронки та вініри класу Premium — з довічною гарантією.
- Цифрове моделювання посмішки — ви бачите свій результат до початку лікування.
Повний спектр стоматології — від профілактики до повної реабілітації
Ми пропонуємо весь цикл послуг у одному місці:
- Імплантація (All-on-4/6, одномоментна, відстрочена)
- Елайнери та брекети
- Вініри, коронки, протезування
- Хірургія, мікроскопна ендодонтія
- Гнатологія та лікування ВНЩС
- Пародонтологія, естетична стоматологія
- Лікування під седацією
- Цифрове моделювання усмішки
Чому вам — до нас?
- Команда експертів — кожен лікар вузькопрофільний, ми не віримо в «універсалів».
- Безпека — стерилізація за найвищими міжнародними стандартами класу B.
- Повний цикл — лікуємо не окремі зуби, а вас комплексно.
- Визнання — Знак якості 2020, 1-е місце у Global Clinic Rating, «Лідер галузі».
- Гарантії — на ключові види лікування.
- Сервіс класу люкс — комфорт, турбота, прозорий план лікування.
- Чесні ціни — консультації безкоштовні, попереднє озвучення вартості, лояльність та оплата частинами.
- Зручне розташування та графік — 2 хвилини від метро «Мінська», Пн–Сб 09:00–21:00, Нд 09:00–15:00. Без очікування, з точністю до хвилини.
✅ Конфіденційність — ваша безпека, дані й комфорт — понад усе
✅ Фінансова гнучкість — прозоре ціноутворення, оплата частинами
✅ Окрема телефонна лінія та запис без черги
Комплексна стоматологія — під ключ
Вам не потрібно думати про етапи, погоджувати графіки чи турбуватися про процес. Ми все зробимо за вас.
Від першої консультації до фінального результату — під контролем куратора, з прозорим планом і гарантією на всі роботи.
- Імплантація (Straumann All-on-4/6)
- VIP-ортодонтія: елайнери Invisalign, сапфірові брекети
- Керамічні та цирконієві вініри/коронки ручної роботи
- Гнатологія, лікування ВНЩС, нічні капи
- Мікроскопна ендодонтія
- Пародонтологія та комплексна естетична реабілітація
- Лікування під внутрішньовенною седацією (уві сні)
Eurodental — перший крок до вашої ідеальної усмішки. Eurodental — коли важливий результат.
Перевірені відгуки про ДЦ
Доволі нормально відбувся візит, все те що мені було потрібно я зробила, сервіс у клініці був дійсно хороший. Тому ніяких суттєвих зауважень немає, візит пройшов добре.
Я задоволена обслуговуванням, візит влаштував, проведення діагностики сподобалося, все зручно, дякую.