Діагностичний центр

МЦ «Ваш лікар» – одна з небагатьох клінік, що надає різноманітне, комплексне лікування пацієнтів як з допомогою лікарських засобів, так і фізіотерапевтичних процедур, природних факторів. Це підвищує ефективність лікування багатьох захворювань, у тому числі хронічних, а також дозволяє попереджати розвиток і загострення хвороб. Діагностичні та лікувальні кабінети центру облаштовані сучасним обладнанням, що дозволяє проводити в одному місці комплексне обстеження, а також ефективне і комфортне для пацієнта лікування, відновлення ослаблених резервів організму

• пн - пт : 8:00 - 20:00
  • сб - нд : 9:00 - 17:00

вул. Єлизавети Чавдар, 2, оф. 1

Дарницький, м.Осокорки м.Позняки

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Візитом залишився задоволеним. За потреби звертатимусь ще. Рекомендую.

Роман, 15.07.23

Назарій, 13.07.23

Візитом у клініку залишилася дуже задоволена – мене зустрів чемний та професійний персонал. Фахівець, який проводив мені діагностику, був досвідчений. Звертатимуся до них ще. Клініку рекомендую.

Світлана, 07.07.23

Валерій, 05.07.23

Візит до клініки пройшов добре. Усім задоволена. При необхідності звертатимуся ще. Рекомендую.

Анна, 27.06.23

Визитом в клинику осталась очень довольна - меня встретил приветливый и профессиональный персонал. УЗИ - специалист, проводивший мне диагностику, была опытна и даже проконсультировала по некоторым вопросам возникшим в процессе проведения УЗИ. В дальнейшем буду обращаться к ним ещё. Клинику рекомендую.

Лідія, 21.04.23

Юлія, 17.04.23