Medicinе group (Медісін груп)
- Паркінг,
Центр ультразвукової діагностики Medicine group надає пацієнтам кваліфіковані діагностичні послуги всіх органів та систем на сучасному сканері Toshiba Aplio 400 з еластографією хвилі зсуву, що проводяться провідними фахівцями з ультразвукової діагностики. Відвідавши діагностичний центр Medicine group, ви матимете цілісне уявлення про стан свого здоров'я ще
- Пн-Пт: 9:00-19:00
- Сб: 10:00-14:00
- Вс: выходной
вул. Євгена Чикаленка, 45/2 . На карті
Шевченківський , м.Площа Українських Героїв
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Діагностичний центр "Medicine group" пропонує пацієнтам пройти високоточну ультразвукову діагностику з експертним висновком на сучасному сканері Toshiba Aplio 400 з еластографією хвилі зсуву.
Завдяки підвищеній чутливості апарат Toshiba Aplio 400 дає можливість лікарю проводити дослідження функціонального стану судин кінцівок людини, де швидкість кровообігу є найменшою.
Також апарат Toshiba Aplio 400 дозволяє транскраніальну діагностику судин головного мозку у дорослих. А завдяки інноваційній технології отримані зображення позбавлені «шумів» і мають мінімальну «зернистість».
Перелік ультразвукових досліджень, які проводяться у центрі «Medicine group»:
- УЗД системи травлення;
- УЗД сечовидільної системи;
- УЗД гінекологічне для жінок (абдомінальним та транвагінальним датчиком);
- УЗД органів малого тазу та передміхурової залози для чоловіків (абдомінальним та трансректальним датчиком);
- УЗД м'яких тканин;
- УЗД лімфатичних вузлів;
- УЗД молочних залоз;
- УЗД щитовидної залози;
- УЗД суглобів, включаючи дослідження тазостегнових суглобів у дітей дот року та дослідження ахіллового сухожилля;
- УЗД плода – ІІ та ІІІ триместри вагітності;
- Ехокардіографія;
- фолікулометрія;
- Нейросонографія;
- Дуплексне сканування:
- вен та артерій нижніх та верхніх кінцівок;
- судин шиї та голови;
- ниркових артерій.
У діагностичному центрі "Medicine group" ваше здоров'я в надійних руках.
Перевірені відгуки про ДЦ
Хороша клініка, мені сподобалося як відбулась діагностика
В загалом все було добре, клініка дуже чиста, персонал чемний. Лікар УЗД спеціаліст швидко провела діагностики, прийом сподобався
Все добре, жодних зауважень немає, дякую.
Все супер, все сподобалось. Дуже комфортно та швидко.
Клініка мені дуже сподобалася, все було добре.