Клініка «Шлюб і сім'я»
«Шлюб і сім'я» - клініка, що надає гінекологічні послуги, а також УЗ-діагностики. У центрі працюють кваліфіковані лікарі, проводят консультативний прийом і виконують малоінвазивні операції в сфері гінекології, які не потребують стаціонарного спостереження. Тут можна пройти профілактичний огляд, пройти курс лікування статевих інфекцій, фолікулометрія, цифрову кольпоскопію і т. Д. ще
- Пн-Пт: 9:00-19:00
- Сб: 9:00-15:00
- Нд: вихідний
пр. Лобановського, 4Б. На карті
Солом'янський , м.Вокзальна
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
У клініці «Шлюб і сім'я» ви можете записатися на консультацію до досвідченого акушера-гінеколога, а також за місцем пройти комплексне обстеження органів репродуктивної системи. Центр оснащений сучасними апаратами для проведення УЗ-діагностики, цифровий кольпоскопії і фолікулометрія, екогістеросальпінгоскопіі, діагностування вагітності і біопсії шийки матки.
Переваги діагностичного центру «Шлюб і сім'я»:
- кваліфікований персонал;
- дотримання конфіденційності і захист особисто інформації клієнтів;
- прийом у зручний час;
- делікатне і уважне ставлення до пацієнтів;
- використання одноразових стерильних матеріалів та інструментів;
- зручне розташування.
Напрямки діяльності діагностичного центру «Шлюб і сім'я»:
- мамологічні дослідження;
- дослідження гормонального фону;
- обстеження щитовидної залози;
- фолікулометрія;
- УЗД органів малого тазу вагінальним і трансабдомінальним датчиком;
- гістероскопія;
- пайпель-діагностика ендометрія;
- УЗД-скринінг під час вагітності;
- УЗД органів черевної порожнини;
- УЗД нирок;
- УЗД органів мошонки;
- УЗД передміхурової залози (трансабдоминально);
- УЗД сечовидільної системи.
Перевірені відгуки про ДЦ
Поликлиника районная и то лучше выглядит. Все без масок, антисанитария. Негде руки помыть, нигде ничего.
Работа доктора-специалиста на очень высоком уровне. Спасибо. Все остальное я комментировать не буду.
Меня все устроило, врач проконсультировал и я осталась довольной.